Pug Life

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

Pug Life Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Pug Life

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали16
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:7,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Pug Life

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали16
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,500 х Залога

Ревю за Pug Life

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Pug Life е нов онлайн слот, разработен от Hacksaw Gaming, където срещаме Pugly the Pug и неговия екип от сладки малки животни. Играта разполага с 16 фиксирани печеливши линии и има RTP, който се движи около 96,3%, променяйки се леко при използване на една от многото опции за покупка на бонус. Максималната печалба е 7500 пъти х вашия залог, така че ако имате късмет освен да се забавлявате, може да спечелите и страхотни награди.

Играта включва множество различни „лакомства“, което е умен начин за представяне на различни умножаващи wild символи в игра с кучешка тематика. Ударете три лакомства на едно завъртане и ще задействате бонус играта „Treat Yo’self“, която ви дава пет шанса да уцелите възможно най-много лакомства, за да увеличите максимално множителя си. Основният бонус рунд е озаглавен „The Dawg’s Den“, който е базиран на безплатни завъртания, функция която може да присъди до 20 завъртания, когато всичките пет скатер символа попаднат на екрана. Имате опция да изберете да пропуснете основната игра и да закупите някоя от тези функции от менюто за бонус покупки, ако желаете.

Сладките животни винаги са били предпочитана тема при онлайн слотовете. Има десетки сладки игри с животинска тематика и  Pug Life е прекрасно допълнение към тях. Графиката изглежда страхотно, а символите са детайлни и много добре анимирани. Бисквитите могат да имат множители 2x, 3x или 4x, докато костите имат максимални множители 5x, 10x, 15x и 20x. Пържолата е най-ценното лакомство, с възможни стойности на множител от 25x, 50x, 75x, 100x, 150x или 200x. Може да спечелите 10x текущия си залог, ако се случи да подредите пет лакомства на печеливша линия, в допълнение към всичките им множители, които се добавят заедно и се прилагат и към тези 10x! След това имаме Pugly, който седи на червен фон и струва 10x вашия залог за комбинация от пет по един вид. Розовите и светлосините мопсове имат печалби от 7x за всичките си пет символа, докато жълтите и лилавите кучета струват 4x за пълна печеливша линия.

Има обширен диапазон на залагане, започващ от €0,10 и стигащ до сериозните €100,00 за всеки рунд на игра. Има пет барабана, всеки от които се състои от четири реда и 16 фиксирани печеливши линии.

Treat Symbols – Има три различни символа за лакомство: бисквити, кости и пържола. Стойността на всички печеливши комбинации, които включват лакомство на печелившата линия, ще бъде умножена по зададена стойност, която варира между 2x и 4x за бисквитите, 5x и 20x за костите и 25x и 200x за пържолата. Попадането на три символа за лакомство на едно завъртане ще ви даде функцията Treat Yo’Self.

В Pug Life са включени два бонус рунда – първият, „Treat Yo’Self“, се присъжда чрез приземяване на  на три или повече Treat Symbols на едно завъртане, докато „The Dawg’s Den“ е функция, базирана на безплатни завъртания, която може да бъде спечелена чрез приземяване на три или повече скатер символа едновременно.

Treat Yo'self Feature

По време на тази функция всички лакомства, които кацнат (както и тези, които са задействали функцията), ще станат лепкави за продължителността на бонус рунда. Започвате с пет безплатни повторни завъртания и всяко допълнително лакомство, което попадне на барабаните, ще добави още едно безплатно завъртане към оставащата ви сума. Всички печеливши линии с повече от един Treat Symbols по време на тази функция ще имат техните стойности, добавени заедно, преди окончателните ви печалби да бъдат изчислени в края на бонус рунда.

Dawg's Den Free Spins

Броят на безплатните завъртания, предоставени от тази функция, се определя от броя на задействащите скатери, както и от малко късмет. Всеки скатер потенциално може да струва три или четири безплатни завъртания, така че тригерът с три скатера може да присъди между 9 и 12 завъртания, докато тригерът с пет скатера може потенциално да ви награди с между 15 и 20 безплатни завъртания.

По време на функцията за безплатни завъртания няма да се изплащат печалби, докато бонус рундът не бъде завършен. Всички лакомства, които попаднат на барабаните през това време, ще бъдат събрани и общите им суми ще бъдат добавени над набора на барабаните, за да се създаде крайната ви печалба, която ще бъде присъдена, когато бонус рундът завърши. Един допълнителен символ се добавя към барабаните по време на безплатни завъртания, представляван от тостер. Това е лепкав wild символ и може да има множители между 2x и 100x, което го прави изключително ценен.

Bonus Buy

Има четири опции в менюто за бонус покупки в Pug Life. Тези опции включват „Treats Featurespins“, които струват 2 пъти нормалната цена на завъртане и гарантират минимум едно лакомство при следващото завъртане, и „Bonus Featurespins“, струващи 3x обичайната цена на завъртане в замяна на 5 пъти по-висок шанс за уцелване на едно от основните бонус кръгове.Бонусът Treat Yo'Self може да бъде закупен за 100x текущия ви залог, докато пълната функция за безплатни завъртания Dawg's Den струва  200x залога.

Pug Life в сравнение към други слотове

Име:Pug LifeLucy Luck and the Temple of MysteriesNine TailsAladdin and the SorcererTrue KultUgliest Catch
Провайдър:HacksawSlotmillHabaneroPragmatic PlayNolimit CityNolimit City
Печеливши канали:16Scatter Pays25920up to 729243
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:7,500 х Залога10,000х Залога46,865 x Залога625,00023,237 x Залога50,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Pug Life

Pug Life

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Pug Life. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Pug Life.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Pug Life
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Pug Life попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Pug Life, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Pug Life с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Pug Life. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Pug Life може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238