Rage of the Seas

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Rage of the Seas Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Rage of the Seas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши канали5488
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:27,440 x Залога
Скатер:Не

Детайли за Rage of the Seas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши канали5488
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:27,440 x Залога

Ревю за Rage of the Seas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Rage of the Seas е онлайн слот, разработен от NetEnt с до 5488 начина на печалба. Характеристиките включват два бонус рунда (безплатни завъртания и завъртания с функции), разширяващи се барабани, трансформиращи символи, подредени wilds, разпръскващи wilds и множители. RTP на този слот с висока волатилност е 96,04%, а голямата награда е на стойност 27 440 x вашия залог.

NetEnt води играчите на епично пътешествие на борда на пиратски кораб. Играта разполага с впечатляваща графика, изобразяваща ужасяващ екипаж от пирати заедно с други предмети, които бихте очаквали да видите на пиратски кораб, като котви, бъчви и бутилки с уиски. Действителният комплект барабани се намира вътре в кораба и по време на завъртанията на функциите, виждате целия кораб в цялата му слава. Със сигурност има голямо внимание към детайлите в тази игра, което създава завладяващо онлайн изживяване.

След като играта се зареди, щракнете върху бутона” “i, за да прегледате таблицата с изплащанията и бонусите. Коригирайте размера на залога си. Предлагат се залози между 0,20 монети и 100,00 монети на завъртане. RTP (възвръщаемост към играч) на Rage of the Seas е 96,04%. Освен това е онлайн слот с висока волатилност.

В този онлайн слот няма традиционни печеливши линии. Печелившите комбинации се създават чрез приземяване на три или повече съвпадащи символа на съседни барабани.

Първият бонус, който ще срещнете, е рунд Feature Spins, който се задейства, когато един Boost символ попадне на барабаните. Барабаните ще се разширят с една от следните предлагани функции:

 • Spreading Wild –  всички wilds се разпространяват върху символите около тях
 • Stacked Wild –  всички wilds се появяват в стакове
 • Major Reel Upgrade – всички символи на котва и варел са премахнати от барабаните
 • Minor Reel Upgrade – всички символи на волан и бутилка се премахват от барабаните
 • Multiplier – всички печалби се умножават по 2x

Ако получите още Boost символи, ще получите повече безплатни завъртания, повече печеливши начини и се задейства една допълнителна функция.

Безплатните завъртания в Rage of the Seas се задействат, когато съберете три Boost символа и разширите напълно барабаните в Feature Spins. Като алтернатива можете да получите 3 или повече скатера в основната игра. Когато това се случи, вие играете на пълния набор от барабани с 5488 печеливши начина. Има и три от горните функции, задействани през целия бонус, така че този кръг има потенциала да бъде изключително щедър.

Rage of the Seas е вълнуващ и забавен онлайн слот от NetEnt, който наистина ви забавлява, докато въртите барабаните. Най-хубавото в тази игра е, че завъртанията на функциите се случват често, така че има активност, която няма да ви остави да скучаете дори за миг. Кръгът с безплатни завъртания е много неуловим, което може да се очаква. Ще ви бъде трудно да излезете от този рунд, без да получите впечатляващо изплащане – благодарение на над 5000 печеливши начина и трите специални функции.

Rage of the Seas в сравнение към други слотове

Име:Rage of the SeasFatz’s DinerWhispering WindsDraculaDesert WealthBooty Bay
Провайдър:NetEntYggdrasil GamingPlay'N GoNetEntEGT DigitalPush Gaming
Печеливши канали:5488402540Scatter paysCluster Pays
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:27,440 x Залога9,000x Залога2,000х Ihr Einsatz200 х ЗалогаПрогресивен20,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rage of the Seas

Rage of the Seas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rage of the Seas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rage of the Seas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rage of the Seas
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Rage of the Seas. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Rage of the Seas.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Rage of the Seas. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Rage of the Seas в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238