Rick And Morty Strike Back

Rick And Morty Strike Back Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Rick And Morty Strike Back

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:10,0
Макс. Залог:25,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Rick And Morty Strike Back

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:10,0
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Rick And Morty Strike Back

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Rick and Morty Strike Back, разработена от Blueprint Gaming, е слот игра, вдъхновена от популярния телевизионен сериал Rick and Morty. Тя предлага ярък дизайн и е изпълнена с уникални функции, които подобряват геймплея и увеличават възможностите за печалба извън печелившите линии на основната игра. Тази игра въвлича играчите в чудатия свят на Rick and Morty, допълнен с тематични символи и подходящ саундтрак, което я прави привлекателен избор както за феновете на сериала, така и за любителите на слотове.

Игрални функции и бонуси

Rick And Morty Strike Back Cash CollectRick and Morty Strike Back е онлайн слот игра, която се отличава с малко по-нисък от средния RTP от 95%. Играта е разположена на решетка 6×4 и предлага средна до висока волатилност и 4 096 печеливши линии, което увеличава възможностите за печалба на играчите.

Събиране на пари: Символите за събиране на пари са активни на барабани 1 и 6. Когато по време на което и да е завъртане се появи символ Кеш и на барабани 1 или 6 падне и скатер символ Collect, се активира функцията Cash Collect. Всички символи Cash се натрупват върху символа Collect. Освен това, ако някой от символите за пари от Кешпот, независимо дали е малък, голям или мега, се падне заедно със символ Cash Collect, той ще получи стойността на тази банка.

Модификатори: По време на всяко завъртане играчите могат да задействат един от няколко модификатора, като изберат портал, който разкрива резултата от модификатора:

 • Morty Moolah: Добавя допълнителни парични символи на барабаните.
 • Bonus Blast: Въвежда един или повече допълнителни бонус символи на барабаните.
 • Cosmic Cash: Увеличава стойността на всички видими в момента символи Cash.
 • Rick Repeat: Задържа всички символи Cash на място, докато активните барабани се завъртят отново. Това продължава, докато не се появят нови символи Cash.
 • Schwifty Add: Събира всички видими символи Кеш до 5 пъти.

Rick And Morty Strike Back БонусДопълнително, при непечелившо завъртане, Рик може да се появи и да промени един или повече символи на барабаните, за да създаде печеливша комбинация.

Бонус: Поставянето на 3 или повече Bonus Scatter символа на барабаните задейства бонус кръг. Играчите могат да избират между Rick C-137 Spins или Morty Spins. След като всяка функция бъде активирана веднъж, Rick Prime Spins и Evil Morty Spins стават достъпни като допълнителни опции за избор.

Rick C-137 Spins: По време на Rick C-137 Spins всички символи Cash, Pot и Collect се премахват от барабаните и се активира функцията за повишаване на печалбата Rick C-137, като специален символ Rick C-137 замества символа с най-висока печалба на барабана. Всеки появяващ се Wild символ се добавя към пътеката Rick C-137. Натрупването на 3 Wild символа повишава печалбата за символа Rick C-137 и предоставя допълнителни 2 завъртания. Освен това попадането на 2, 3, 4, 5 или 6 Scatter символа носи съответно 4, 8, 12, 20 или 30 допълнителни безплатни завъртания. Завъртанията Rick C-137 продължават до изчерпване на всички завъртания, като се натрупват до получаване на натрупаните бонусни печалби. Тези завъртания продължават автоматично, като поддържат същото ниво на залог и брой пътища като играта, която ги е задействала.

Rick And Morty Strike Back ГеймплейMorty Spins: По време на Морти Спиновете на барабаните са активни само символите Кеш, Пот и Събиране, както и специалният символ Морти Множител. Символът Collect се появява при всяко завъртане, придружен от поне един символ Cash или Pot, което гарантира печалба. Всички символи Морти Множител, които се появяват в полезрението, разкриват множител на печалбата, който умножава печалбата по разкритата сума. Ако по време на едно и също завъртане се появят няколко символа Морти Множител, техните стойности се комбинират, преди да се умножи общата печалба. В края на всяко завъртане играчите се подканват да изберат „Портал“, като опциите включват „Допълнително завъртане“, което дава допълнително завъртане на Морти, или „Събиране“, което приключва функцията. Завъртанията на Морти продължават, докато не останат завъртания, след което играчът получава натрупаните бонусни печалби.

Rick Prime Spins: По време на Rick Prime Spins всички символи Cash, Pot и Collect се премахват от барабаните, като се активира функцията Rick Prime Eliminate със специален символ Rick Prime, който замества символа с най-висока печалба на барабана. Всеки появяващ се уайлд символ допринася за следата на Rick Prime. Натрупването на 3 Wild символа елиминира най-ниско разположения символ с висока печалба от барабаните и предоставя допълнителни 2 завъртания. Това елиминиране на символи може да продължи до най-високия символ с висока печалба Rick Prime. Освен това, ако уцелите 2, 3, 4, 5 или 6 бонус символа, получавате съответно 4, 8, 12, 20 или 30 допълнителни безплатни завъртания. Завъртанията на Rick Prime продължават до изчерпване на всички завъртания, като кулминацията е предоставянето на натрупаните бонусни печалби. Тези завъртания се провеждат автоматично, като поддържат същото ниво на залог и брой начини като играта, която ги е задействала.

Rick And Morty Strike Back СимволиEvil Morty Spins: По време на Evil Morty Spins на барабаните са активни само символите Cash, Pot и Collect, както и специален символ Evil Morty. Символът Collect се появява при всяко завъртане, придружен от поне един символ Cash или Pot, което гарантира печалба. Падналите символи Evil Morty активират един от следните модификатори за събиране:

 • Увеличение: Увеличава всички парични стойности, които се виждат.
 • Max: Увеличава всички символи за пари в брой, за да съвпаднат с най-високата стойност на парите в брой в полезрението.
 • Колектор: Символът „Злият Морти“ събира всички парични стойности в полезрението, преди да бъде добавен към символа „Събирач“.

В края на всяко завъртане играчите са подканени да „Изберат портал“. Изборът на „Extra Spin“ (Допълнително завъртане) дава допълнително завъртане на Evil Morty, докато изборът на „Collect“ (Събиране) приключва функцията. Завъртанията Evil Morty продължават, докато не останат завъртания, като кулминацията е предоставянето на натрупаните бонусни печалби.

Дизайн и саундтрак

Rick And Morty Strike Back УайлдRick and Morty Strike Back е слот игра, която се отличава с детайлен дизайн, базиран на популярната поредица Rick and Morty, разположен в лаборатория на научна тематика, пълна с машини и роботи, които подсилват темата на играта. Освен това решетката включва фигури от карти 9-A и символи с героите от поредицата, което създава по-пълно визуално изживяване. Освен това саундтракът на играта допълва добре темата, допринасяйки за приятното игрово изживяване.

За играчите, които се интересуват от подобни теми и геймплей, перфектни алтернативи са Twisted Lab RotoGrid от Hacksaw Gaming или Tesla's Invention от Relax Gaming.

Нашето заключение

Rick and Morty Strike Back се отличава с изобретателните си геймплей функции, включително множество видове завъртания и уникални модификатори като Cash Collect и Morty Multiplier. Тези елементи не само придават дълбочина на геймплея, но и предлагат разнообразни начини за увеличаване на печалбите. Освен това дизайнът на играта интегрира механики като елиминиране на символи и бонуси, базирани на следи, които увеличават ангажираността. Въпреки че RTP е по-нисък, богатият набор от функции компенсира това, превръщайки я в привлекателна опция за играчите, които търсят динамично и богато на функции онлайн слот изживяване.

Rick And Morty Strike Back в сравнение към други слотове

Име:Rick And Morty Strike BackMGM Grand GambleBlue HeartThe Wild GangAsgardiansMines
Провайдър:Blueprint GamingPush GamingAmusnet (EGT) InteractivePragmatic PlayEndorphinaSpribe
Печеливши канали:4,096501002,304 to 4,096 ways25No paylines
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000х залога50,000x ЗалогаProgressive Jakpot10,000x Залога7,500 х Залога1,000,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални функции и бонуси

 • Завладяваща тема, базирана на Рик и Морти

 • Оптимизиран за мобилни устройства

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP от 95%

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rick And Morty Strike Back

Rick And Morty Strike Back

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rick And Morty Strike Back. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rick And Morty Strike Back.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rick And Morty Strike Back
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Rick And Morty Strike Back. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Rick And Morty Strike Back. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Rick And Morty Strike Back и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са бонусите в Rick and Morty Strike Back?

Играта включва няколко завладяващи бонусни функции, като Morty Spins, Rick C-137 Spins и Rick Prime Spins. Всеки набор от завъртания въвежда уникални модификатори като Cash Collect, множители на печалбите и елиминиране на символи, които увеличават потенциала за големи печалби.

Има ли специални символи в Rick and Morty Strike Back?

Да, в играта има специални символи, включително символи Cash, Pot и Collect, както и специфични за героите символи като Morty Multiplier и Rick Prime, които задействат различни функции на играта.

Мога ли да играя Rick And Morty Strike Back на мобилен телефон?

Да, Rick and Morty Strike Back е напълно съвместима с мобилни устройства, което позволява безпроблемно гейминг изживяване както на смартфони, така и на таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:26 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238