Rise of Olympus Origins

Налично на:

телефон

RTP

96.24%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Rise of Olympus Origins

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:20,000х залога
Скатер:Не

Детайли за Rise of Olympus Origins

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000х залога

Ревю за Rise of Olympus Origins

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Rise of Olympus Origins е онлайн слот игра, разработена от Play'N GO. Тази игра се отличава с увлекателен геймплей, обогатен с уникални функции, които имат за цел допълнително да увеличат възможностите за печалба на играчите. Освен това, със съчетанието си от митологични теми и модерна слот механика, играта обещава завладяващо и динамично изживяване за всички играчи.

Игрални функции и бонуси

Rise of Olympus Origins БонусRise of Olympus Origins е онлайн слот игра с 96,24% RTP. Играта се отличава с висока волатилност и е съчетана със система за клъстерни печалби, за да се увеличат възможностите на играчите за печалби. Освен това печалбите се осигуряват чрез подреждане на 3 или повече съвпадащи символа хоризонтално или вертикално, като символите могат да участват в множество печеливши комбинации. След печалба печелившите символи се премахват, което позволява на останалите символи да попаднат в освободените пространства.

Символ Wild: Символът Wild замества всички останали символи. Той се появява само когато е генериран и се появява в средните позиции след премахването на печеливши комбинации от 3, 4 или 5 символа Relic. При 4 символа Relic Wild може да се озове на случаен принцип в една от двете централни позиции. Понякога 2 Wild символа от различни печалби могат да се приземят на едно и също място. Wild символите се премахват последни, което спомага за пълното изчистване на решетката.

Функция „Ръката на Бог“: Тази динамична функция се задейства от печеливши комбинации от символи „Бог“. Вероятността за активиране зависи от броя на съвпадащите символи: 50% за 3 символа, 75% за 4 символа и гарантирани 100% за 5 символа. Забележително е, че вероятността за активиране нараства до 100%, когато спечелите втори път със същия символ Бог. Всяка печалба със символ на Бог инициира уникален модификатор, който подпомага създаването на допълнителни печеливши комбинации:

 • Символ на Хадес: Трансформира един набор от символи в друг.
 • Символ на Посейдон: Добавя 1 или 2 уайлд символа към мрежата.
 • Символ на Зевс: Премахва два комплекта символи от барабаните.

Rise of Olympus Origins ПечалбаСилата на функцията „Ръката на Бог“ се увеличава допълнително чрез събиране на печалби от символа Relic, които запълват индикатора за овластяване. Събирането на повече от 5 еднакви символа Реликвите усилва съответния Бог, както следва: Шлемовете укрепват Хадес, тризъбците – Посейдон, а светкавиците – Зевс. Силата на всеки символ е:

 • Символ на Хадес: Преобразува два или три комплекта символи.
 • Символ на Посейдон: Добавя 2, 3 или 4 уайлд символа към мрежата.
 • Символ на Зевс: Премахва два или три комплекта символи от барабаните.

Функция „Гневът на Олимп“: Активирането на тази функция става при попълване на екранния брояч на заряда, който е разделен на шест части. Броячът се запълва с печалби, които включват и трите символа на богове, като Wild символът може да замени един бог. По-конкретно, комбинациите от пет символа запълват пет сегмента, четири символа запълват четири, а три символа запълват три сегмента.

След като броячът се запълни напълно и не бъдат постигнати допълнителни печалби, се присъжда Respin. По време на този Respin се задейства функцията Hand of God за всяко падане на символ, което не е довело до печалба, като това продължава, докато всеки Бог не задейства своите сили веднъж. Последователността на активиране е Хадес, Зевс и след това Посейдон. Освен това всички печалби със символи на богове по време на Respin могат да активират допълнителни функции Hand of God.

Rise of Olympus Origins ГеймплейБезплатни завъртания: Изчистването на цялата решетка от символи, с изключение на уайлд символите, инициира 10 безплатни завъртания. По време на тези завъртания повторното изчистване на решетката води до незабавни сандъци с награди, всеки от които е куриран от различен бог и предлага ескалиращи награди:

 • Съд на Хадес: Наградите варират от 5х до 150х общия залог.
 • Съд на Посейдон: Наградите варират от 75x до 1000x общия залог.
 • Сандъкът на Зевс: Предлага най-високите награди, които започват от 1000x и достигат до 10 000x от общия залог.

При отваряне на сандък по време на безплатните завъртания се присъжда една награда на случаен принцип от избрания сандък. Освен това, попълването на брояча по време на тази функция дава допълнителни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Rise of Olympus Origins се отличава с визуално привлекателен дизайн на фона на плаващ гръцки храм, разположен на фона на планини и облаци. Дясната страна на решетката е подсилена от изображение на Зевс, което отговаря на темата на играта. Освен това решетката включва тематични символи като светкавица, тризъбец, шлем и символи на боговете Зевс, Посейдон и Хадес. Освен това съпътстващият саундтрак засилва тематичната съгласуваност, обогатявайки цялостното игрово изживяване.

Rise of Olympus Origins СимволиЗа почитателите на този тип тема и игрови характеристики, Ze Zeus от Hacksaw Gaming и Gates of Olympus от Pragmatic Play предлагат перфектни алтернативи.

Нашето заключение

Rise of Olympus Origins предлага разнообразие от уникални функции, които допринасят за увлекателно геймплейно изживяване. Системата за изплащане на клъстери в играта, съчетана със стратегическото поставяне на Wild символи и функциите Hand of God и Wrath of Olympus, гарантира геймплей, изпълнен с потенциални награди. Освен това възможността за изчистване и замяна на символи, включването на безплатни завъртания и сандъци с награди увеличават потенциала за нови възможности за печалба.

Rise of Olympus Origins в сравнение към други слотове

Име:Rise of Olympus OriginsCyclops SmashSuper Fast Hot HotBreak da Bank Retro RollerBook of ShadowsAloha Party
Провайдър:Play'N GoPragmatic PlayiSoftBetGames GlobalNolimit CityAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster PaysCluster pays25510/15/201024
Бонус:ДаДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:20,000х залога10,000 x Залога15,000€500х Залога30,338 x ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,24%

 • Уникални налични функции

 • Оптимизиран за мобилни устройства

 • Потенциал за големи печалби

Минуси:
 • Сложните функции могат да объркат начинаещите

 • По-малко печалби без специални функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Rise of Olympus Origins

Rise of Olympus Origins

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Rise of Olympus Origins. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Rise of Olympus Origins.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Rise of Olympus Origins
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Rise of Olympus Origins, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Rise of Olympus Origins. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Rise of Olympus Origins и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP и волатилността на Rise of Olympus Origins?

Играта има коефициент на RTP от 96,24% и е класифицирана като слот с висока волатилност, който предлага значителен потенциал за печалби на по-редки интервали.

Какви са специалните характеристики на Rise of Olympus Origins?

Играта включва няколко уникални функции, като Ръката на Бога, която се активира на случаен принцип, за да помогне за създаването на печалби; Гневът на Олимп, изпълнен от печеливши комбинации със символи на Бога; и Free Spins, задействани чрез изчистване на мрежата от символи.

Мога ли да играя Rise of Olympus Origins на мобилен телефон?

Да, играта е напълно оптимизирана за мобилни устройства и позволява на играчите да се насладят на пълноценния геймплей както на смартфони, така и на таблети.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238