Sherwood Gold

Sherwood Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sherwood Gold

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Джакпот:6,500х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sherwood Gold

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:6,500х Залога

Ревю за Sherwood Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в завладяващо приключение из Шеруудската гора с играта на Play'n GO – Sherwood Gold. Присъединете се към Робин Худ и неговите смелчаци в тази вълнуваща слот игра с уникална функция за стрелба с лък и потенциал за невероятни богатства. Пригответе се за вълнуващо пътешествие в сърцето на тази легендарна приказка.

Функции и бонуси

Sherwood Gold представлява 5-барабанна, 3-редова игрална мрежа с 20 печеливши линии, предлагаща игрално изживяване, характеризиращо се с висока волатилност. Слотът поддържа приличен RTP от 96,20% и максимална потенциална печалба от 6500 пъти първоначалния залог.

Sherwood Gold SymbolsCash Bag Scatters: Наличието на скатерите Cash Bag, които са поне 3 на брой, води до директни незабавни награди. Наградата съответства на броя на видимите скатери. В основната игра 3 скатера водят до печалба, равна на 1х залога, докато 4 скатера дават 5х, 5 скатера – 20х и т.н., а 9 скатера дават максимална награда от 2 000х залога.

Arrow Scatters: Появата на 3 скатера стрели означава начало на кръга с безплатни завъртания. Тези Скатери показват между 1 и 3 стрели върху всеки символ, като заедно определят броя на изстрелите, разпределени за играта „Стрелба с лък“.

Игра „Стрелба с лък“: В играта Стрелба с лък играчите се сблъскват с мрежа от 9 мишени, подредени в схема 3х3, които могат да избират чрез кликване или докосване. Избраните мишени разкриват безплатни завъртания, множители или бонусна торба с пари. След като бъдат използвани всички налични изстрели, кумулативните награди от безплатните завъртания, множителите и стойностите на кеш чантата се пресмятат, което води до началото на кръга с безплатни завъртания.

Sherwood Gold winБезплатни завъртания: По време на фазата на безплатните завъртания има възможност стойностите на наградите от кеш торбичката да се увеличават постепенно, като се започне от минимално увеличение от 0,2 пъти и се достигне максимална стойност от 3 пъти. Освен това в действие влиза множител, който увеличава стандартните печалби от линии. Критериите за получаване на награди Cash Bag са същите като тези в основната игра. Освен това всеки скатер Стрела, паднал по време на тази функция, добавя +1 безплатно завъртане към общия брой, като максималният лимит е 110 завъртания.

Дизайн и саундтрак

Sherwood Gold може да се похвали с визуално завладяващ дизайн, който потапя играчите в омагьосващия свят на Sherwood Forest. Със сложните си графики и детайлни символи тя напомня за мистиката на легендарния разбойник Робин Худ. Придружаващият саундтрак допълва преживяването с мелодична смесица от горска атмосфера и причудливи мелодии, като засилва цялостното очарование на играта и създава завладяваща атмосфера, на която играчите да се наслаждават.

Нашето заключение

Sherwood Gold ReviewSherwood Gold предлага завладяващо слот изживяване с висока волатилност на играта, щедър потенциал за максимална печалба от 6500 пъти залога и уникална функция за игра с лъкове. Дизайнът на играта пренася играчите в легендарната гора Шерууд, а омагьосващият саундтрак добавя дълбочина към завладяващото преживяване. Ако търсите изпълнен с приключения слот с духа на Робин Худ, Sherwood Gold е привлекателен избор, който съчетава класически теми с вълнуващ геймплей.

Sherwood Gold в сравнение към други слотове

Име:Sherwood GoldAncient EgyptVenezia D`oroDeviliciousGustav MinebusterMore Magic Apple
Провайдър:Play'N GoPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractivePragmatic PlayRed Rake3 Oaks Gaming
Печеливши канали:2010243243Cluster pays25
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:6,500х Залога2,500 х ЗалогаProgressive Jakpot10,000х Вашият залог20,000 х Залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна игра със стрелба с лък

 • Висок потенциал за максимална печалба

 • Вълнуващ кръг с безплатни завъртания

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sherwood Gold

Sherwood Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sherwood Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sherwood Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sherwood Gold
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Sherwood Gold не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Sherwood Gold. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Sherwood Gold.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Sherwood Gold и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба на Sherwood Gold?

Sherwood Gold предлага максимален печеливш потенциал от 6500 пъти Вашия залог.

Как работи функцията " Стрелба с лък"?

В играта „Стрелба с лък“ играчите избират от мрежа с 9 мишени, разкриващи безплатни завъртания, множители или бонуси за кеш торбички.

Какво се случва по време на кръга с безплатни завъртания?

По време на безплатните завъртания стойностите на наградите в кеш чантата могат да се увеличат, а множителите увеличават печалбите от редовни линии. Скатерите могат да предоставят и допълнителни безплатни завъртания.

Какъв е коефициентът RTP на Sherwood Gold?

Sherwood Gold има RTP от 96,20%.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238