Slurpy

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Много Линии

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Slurpy

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Slurpy

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Slurpy

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Slurpy е впечатляваща онлайн слот игра, разработена от ELK Studios. Играта привлича вниманието на играчите с игривия си дизайн на фона на кухня, украсена със сложни детайли, които подсилват цялостната тема. Освен това нейната уникална система за изплащане и широка гама от функции осигуряват отличително игрално изживяване, като увеличават шансовете на играчите да спечелят и поддържат геймплея постоянно ангажиращ.

Игрални функции и бонуси

Slurpy е уникална слот игра, която предлага интригуващо игрално изживяване. Играта има 94% RTP, което е по-ниско от обичайното, но това се балансира от високата ѝ волатилност и уникалната система за изплащане. Тя започва със стандартна решетка 5х5 по време на основната игра, но може да се разшири до решетки 6х6 и 7х7. Играчите се възнаграждават чрез символи на колектори, които са свързани със специфични символи за изплащане.

Slurpy ДизайнКолектори – Играта разполага с 6 колектора, всеки от които е свързан със специфични символи за печалба. Когато тези символи се свържат със съответния Колектор с ясен път към горния ред, играчите постигат печалба.

След това свързаните символи от един и същи тип се изплащат и се премахват от решетката. Ако играчите изчистят всички символи за изплащане, решетката се разширява на три етапа: първо до решетка 5х5, след това до решетка 6х6 и накрая до решетка 7х7.

Функция SlurpyИграта започва с един видим Колектор, който събира всички съвпадащи символи за изплащане с чист път до горния ред. Ако възникне печалба и няма повече символи с чист път, се появява нов Колектор и решетката се запълва отново. След това новият колектор събира съвпадащите символи с печалба с чист път.

Когато не могат да се съберат повече печеливши символи и се е случила печалба, откакто се е появил най-новият Колектор, най-левият Колектор се премахва и се добавя нов. Играта продължава, докато видимите Колектори не могат да съберат повече символи.

Втори шанс – Ако видимите Колектори не съвпадат с печелившите символи, но друг Колектор може да събере всички останали печеливши символи на решетката, се активира функцията „Втори шанс“. В този случай най-левият Колектор се премахва и се добавя нов Колектор.

Slurpy ГеймплейФункционални символи – Всички функционални символи, монети и бонус символи се активират, когато имат свободен път към горния ред.

 • Символ за монета – Изплаща стойността си, умножена по избраното ниво на залагане.
 • Множител– Добавя стойността си към глобалния множител.
 • Повишаване на нивото – Разширява решетката на символите до максимум 7×7.
 • Extra Slurpie – Добавя допълнително Slurpie.
 • Super Straw – Събира всички символи за печалба, съответстващи на Slurpie, като използва Super Straw.
 • Дълга сламка – Събира съвпадащи символи за печалба, които не са свързани с горния ред.
 • Уайлд символ – Свързва всички символи, които докосва.
 • Двоен символ – Свързва два различни символа за печалба.

Slurpy БонусБонус игра и Супер бонус – Уцелването на 3 Scatter символа задейства 5 безплатни дропа. При влизане в бонусния кръг броят на Slurpies, размерът на мрежата и глобалният множител остават същите и продължават между безплатните дропове.

Бонус кръгът започва с нов набор от символи в решетката. Ако един от активиращите се Scatter символи е Super Scatter, се присъжда Super Bonus. В Super Bonus играчите получават 3 Slurpies и решетка 7×7. Всеки нов събран Scatter символ добавя още 2 безплатни дропа.

Slurpy X-iterX-степен – Играчите могат да получат достъп до специални рундове директно чрез функцията за купуване на бонус X-степен, която подобрява геймплея и увеличава шансовете за печалба. Наличните опции за покупка включват:

 • Бонус лов – Срещу 3 пъти по-голям залог всеки рунд от играта значително увеличава вероятността за задействане на бонус играта.
 • Екстра колектор– За 10 пъти по-голям залог всеки игрови рунд започва с 3 колекционера.
 • Количка – Срещу 25x залог игровият рунд гарантира появата на Монети на барабаните.
 • Бонус игра – За 100x залог.
 • Супербонус игра – За 500х залог.

Дизайн и саундтрак

Символи на SlurpySlurpy е завладяваща слот игра с уникален и забавен дизайн. Разположена на фона на кухня, преливаща от детайли, играчите ще забележат тигани, окачени по стените, както и растения, бутилки и купички, грижливо подредени по рафтовете, което добавя дълбочина и чар на обстановката. Освен това символите подсилват преживяването от играта, като включват желеобразни икони като звезди, октоподи, ромбове и други. Придружаващият саундтрак допълва перфектно темата на играта, като обогатява цялостната атмосфера.

За почитателите на подобни теми и геймплейни характеристики, Squeeze и Pirots 3, и двете от ELK Studios, са чудесни алтернативи.

Нашето заключение

Slurpy се отличава с редица интересни функции, които значително подобряват взаимодействието с играчите и потенциала им за победа. Уникалната система за заплащане възнаграждава творчески, а разнообразните бонусни опции – от безплатни дропове до специални колекционерски механики – гарантират динамичен геймплей. Независимо дали напредвате чрез разширяване на размерите на мрежата или активирате стратегическата функция Second Chance, този слот предлага богато и разнообразно преживяване.

Slurpy в сравнение към други слотове

Име:SlurpyCoin BloxBushi Sushi3 Kingdoms Battle of Red CliffsScruffy Scallywags20 Super Hot
Провайдър:ELK StudiosPeter and SonsMicrogamingPragmatic PlayHabaneroAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:N/A5010253020
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залога10,000х Залога800 x Залога25,000£Progressive Jakpot30000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Предлага уникална система за заплащане

 • Разнообразие от ангажиращи функции

 • Предлагат се директни покупки на функции

 • Съвместимост с мобилни устройства

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP - 94%

 • Сложността на функциите може да затрудни начинаещите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Slurpy

Slurpy

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Slurpy. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Slurpy.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Slurpy
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Slurpy не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Slurpy. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Slurpy. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Slurpy.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът RTP на Slurpy?

RTP на играта е 94%, което е малко по-ниско от средното за повечето онлайн слот игри.

Какви са специалните характеристики на Slurpy?

Геймплеят на играта се отличава с уникална система за заплащане и динамична механика на колектора. Освен това тя разполага с въздействащи символи и предлага както обикновени бонус игри, така и подобрени супер бонус игри за по-големи възможности за печалба.

Можете ли да купувате функции в Slurpy?

Да, играчите могат да се възползват от усъвършенствани функции, като например Extra Collectors, Coin Drops или директно влизане в бонус и супер бонус игри, които предлагат по-големи шансове за значителни печалби.

Мога ли да играя Slurpy на мобилен телефон?

Да, слотът е проектиран така, че да е напълно съвместим с мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на играта на смартфони и таблети без загуба на качество или геймплейно изживяване.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:10 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238