Snake’s Gold Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Snakes Gold Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.20%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Snake’s Gold Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Snake’s Gold Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Snake’s Gold Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в царството на Snake's Gold Dream Drop, вълнуващо творение на Relax Gaming. Открийте магията на Wild барабаните и безплатните завъртания, докато се потапяте в завладяващ дизайн и хипнотизиращ саундтрак. Пригответе се за необикновено игрално изживяване, като никое друго!

Функции и бонуси

Snake's Gold Dream Drop разполага с игрална решетка с размери 5×4 и може да се похвали с 10 печеливши линии. С високата си волатилност играта предлага впечатляващ RTP от 96,20% и предоставя на играчите вълнуващия потенциал да спечелят до 5 000 пъти първоначалния си залог.

Snake’s Gold Dream Drop WildWild барабани: Всеки път, когато монета се приземи върху барабан, тя незабавно се събира, което води до увеличаване на брояча за конкретния барабан с 1. След като броячът достигне стойност 2, съответният барабан се превръща в Wild барабан за следващите две последователни завъртания. След тези две платени завъртания броячът автоматично се връща на 0 и е готов за нов рунд. Важно е да отбележим, че монетите, събрани по време на игра с определен размер на залога, допринасят единствено за броячите за този конкретен размер на залога. Освен това всеки размер на залога може да има свое собствено уникално запазено състояние, което се възстановява, когато този конкретен размер на залога бъде избран отново.

Функция „Купи“: Функцията „Купуване“ е достъпна само за основната игра и се активира срещу 100x вашия залог. Активирането на функцията „Купи“ гарантира минимум 3 бонус символа и дава право на участие в кръга с безплатни завъртания.

Snake’s Gold Dream Drop BonusБезплатни завъртания: В основната игра наличието на 3, 4 или 5 символа Bonus дава на играчите съответно 7, 12 или 16 безплатни завъртания. По време на кръга Безплатни завъртания броячите на монетите на всички барабани започват от 0. Когато монетите паднат върху барабаните по време на Безплатните завъртания, те се събират, като увеличават брояча за съответния барабан с 1. Когато този брояч достигне стойност 2, конкретният барабан се превръща в Wild барабан и тази трансформация остава в сила до края на Безплатните завъртания. Освен това, след първоначалното активиране, всяка поява на Wild барабан възнаграждава допълнително безплатно завъртане.

Дизайн и саундтрак

Snake’s Gold Dream Drop ReviewДизайнът на играта се характеризира с ярки, визуално завладяващи графики, които вдъхват живот на света на Snake's Gold Dream Drop. Художественото оформление безпроблемно съчетава модерна естетика с класически мотиви, създавайки уникална и завладяваща атмосфера. Тази визуална наслада е придружена от саундтрак, който подсилва игровото изживяване. Хармоничните мелодии на музиката и фините звукови ефекти осигуряват успокояващ фон на геймплея, като потапят играчите в света на играта.

Нашето заключение

Snake's Gold Dream Drop предлага вълнуващо игрално изживяване с високата си волатилност и потенциал за значителни печалби. Функциите Wild Reels и Безплатни завъртания добавят дълбочина към геймплея, като предоставят на играчите достатъчно възможности да се насладят на вълнуващи моменти. В съчетание с привлекателния дизайн и завладяващия саундтрак тази игра представлява добре балансиран пакет за тези, които търсят както забавление, така и възможност да спечелят големи печалби.

Snake’s Gold Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Snake’s Gold Dream DropHeavenly GoldBuffalo CollectorChip SpinDynasty WarriorsDragon Hot Hold and Spin
Провайдър:Relax GamingSkywindRed Tiger GamingRelax GamingPlatipusPragmatic Play
Печеливши канали:102431,024259505
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога50,000 х Залога10,000х Ihr Einsatz25,000 x Залога50,000 х Залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Вълнуващи функции Wild Reels и Безплатни завъртания.

 • Възможност да спечелите до 5000x залога Ви.

 • Възможност за активиране на функцията "Купи

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

 • Функцията "Купи" се заплаща допълнително.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Snake’s Gold Dream Drop

Snake’s Gold Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Snake’s Gold Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Snake’s Gold Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Snake’s Gold Dream Drop
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Snake’s Gold Dream Drop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Snake’s Gold Dream Drop. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Snake’s Gold Dream Drop.

Често задавани въпроси

Какво е Snake's Gold Dream Drop?

Snake’s Gold Dream Drop е завладяваща слот игра, разработена от Relax Gaming, която се отличава с функциите си Wild Reels и Безплатни завъртания, разположени на завладяващ визуален и звуков фон.

Как мога да активирам функцията "Купи" в играта?

Функцията „Купи“ е достъпна само за основната игра и може да бъде активирана за 100 пъти редовния Ви залог, като гарантира минимум 3 бонус символа и достъп до безплатни завъртания.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Snake's Gold Dream Drop?

Играта предлага максимален печеливш потенциал от 5000 пъти Вашия първоначален залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:28 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове

Riders of the Storm Free Play