Space Attacks Dream Drop

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Space Attacks Dream Drop Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Space Attacks Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали295
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:8,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Space Attacks Dream Drop

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали295
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,000х залога

Ревю за Space Attacks Dream Drop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Space Attacks Dream Drop е завладяваща слот игра, разработена от Relax Gaming, която пленява играчите с яркия си и динамичен дизайн. Разположена на детайлен космически фон, играта предлага оживено игрално изживяване, което насърчава играчите да останат и да се ангажират за продължителни периоди от време. Освен това, със своя набор от уникални и завладяващи функции, слотът предоставя многобройни възможности за получаване на печалби извън основната игра, осигурявайки приятно и възнаграждаващо преживяване.

Игрални функции и бонуси

Space Attacks Dream Drop е онлайн слот игра, която може да се похвали с по-нисък от обичайния 94% RTP. Играта е разположена върху традиционна решетка 5х5 и обединява средна до висока волатилност заедно с 295 печеливши линии, за да увеличи шансовете на играчите да си осигурят печеливши комбинации в основната игра.

Space Attacks Dream Drop WildСпециални символи – Играта включва 3 вида специални символи: символ „Клониран един избран“, „Клонирани символи във всички редове“ и „Превръщане в уайлд“. Всеки специален символ има потенциала да се превърне в Уайлд, като трансформира всички съвпадащи символи в мрежата в Уайлд. Забележете, че съществуващите Wild и Bonus символи не се заменят от клонираните символи. Когато 2 специални символа се появят едновременно, ефектът Transform into Wilds се активира последен.

Клониране на един избран символ – Избира се видим символ на барабаните. Най-десните екземпляри на този символ във всеки ред се клонират на най-левия барабан.
Клониране на символи във всички редове: Един символ от барабани 2, 3, 4 и 5 се избира на случаен принцип и се клонира на най-левия барабан.
Превръщане в уайлд символи: На случаен принцип се избират между 1 и 3 символа, които се превръщат в уайлд символи.

Space Attacks Dream Drop BonusБезплатни завъртания – Тази функция се задейства при падане на 3 Bonus символа, като първоначално предоставя 3 Free Spins. Всяко печелившо завъртане в рамките на тази функция връща брояча на 3 Free Spins. И обратното, всяко непечелившо завъртане намалява оставащия брой Free Spins с 1.

Функцията приключва, ако 3 последователни завъртания не доведат до печалби. По време на Free Spins е активен множител, който започва от 1х и се увеличава с 1х при всяко нулиране на Free Spins. Този подобрен множител се прилага за последващи печалби и се нулира в края на Free Spins.

Dream Drop Бонус – Този бонус е случайно активирана функция, която започва с представянето на планета DD. При унищожаване на планетата или не разкрива нищо, или присъжда един от няколкото прогресивни джакпота. Всеки залог допринася с 12% за тези джакпоти, които включват пет различни нива: Rapid на стойност 1 €, Midi на стойност 5 €, Maxi на стойност 100 €, Major на стойност 25 000 € и Mega на стойност 50 000 €.

Средствата от всеки залог се използват за увеличаване на текущите стойности на джакпотите и за определяне на началните суми за бъдещите джакпоти.

Space Attacks Dream Drop GameplayМажорният джакпот е предназначен за награждаване, преди да достигне 50 000 €. Мегаджакпотът, от друга страна, започва с таван от 1 000 000 €. Този таван се увеличава с 500 000 € след първите две печалби и продължава да нараства с 500 000 € с всяка втора печалба, докато достигне крайния таван от 3 000 000 €. След като този максимален лимит бъде достигнат, той остава непроменен.

Функция „Покупка“ – Тази функция е налична само по време на основната игра и позволява на играчите да я закупят срещу 50-кратен редовен залог. При активирането си тя гарантира, че на барабаните ще се появят 3 бонус символа, които моментално ще задействат 3 безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Символи на Space Attacks Dream DropSpace Attacks Dream Drop завладява своите играчи с жив и завладяващ дизайн, разположен на космически фон. На фона на играта е изобразен космически кораб, оборудван с различни екрани и машини, които създават оживена обстановка. Докато космическият кораб се движи напред, играчите могат да погледнат звездите и планетите през екрана. Освен това игралната решетка наподобява голям екран и показва тематични символи, включително извънземни икони наред с традиционните фигури от карти, които допълнително обогатяват междузвездната обстановка в играта. Придружаващият саундтрак перфектно допълва темата, като повишава цялостното игрово изживяване.

За тези, които се интересуват от подобна геймплейна механика и теми, Space Donkey от Nolimit City и Cosmic Rush Dream Drop от Four Leaf Gaming са перфектни алтернативи.

Нашето заключение

Space Attacks Dream Drop се отличава с иновативните си функции, включително различни специални символи, които значително подобряват динамиката на играта, както и функцията Free Spins, която се нулира при всяка печалба, поддържайки ангажираността. В същото време бонусът Dream Drop предлага вълнуващата възможност да ударите 1 от 5 прогресивни джакпота. Освен това функцията Buy позволява на играчите да получат директен достъп до Free Spins, което гарантира, че слотът не само забавлява своите играчи, но и предлага разнообразни начини за потенциални награди.

Space Attacks Dream Drop в сравнение към други слотове

Име:Space Attacks Dream DropPine of Plinko 2The Hand of MidasCasino Heist MegawaysSweet Bonanza 1000123 Boom
Провайдър:Relax GamingRelax GamingPragmatic PlayPragmatic PlayPragmatic Play4ThePlayer
Печеливши канали:2951020117,649Scatter Pays1024
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаНеДа
Джакпот:8,000х залога20,000х Залога5,000 х Залога5,000х Залога25,000х Вашият залог14,727 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Предлагат се различни уникални функции

 • Множество прогресивни джакпоти

 • Съвместимост с мобилни устройства

 • Buy Feature за незабавен достъп до безплатни завъртания

Минуси:
 • По-нисък от средния RTP от 94%

 • Механиките могат да объркат новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Space Attacks Dream Drop

Space Attacks Dream Drop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Space Attacks Dream Drop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Space Attacks Dream Drop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Space Attacks Dream Drop
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Space Attacks Dream Drop попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Space Attacks Dream Drop, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Space Attacks Dream Drop с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Space Attacks Dream Drop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Space Attacks Dream Drop в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са специалните характеристики на Space Attacks Dream Drop?

Слотът включва специални символи, които увеличават шансовете за печалба, функция Free Spins, Dream Drop Bonus с прогресивни джакпоти и функция Buy за директен достъп до Free Spins.

Как работи функцията Free Spins в Space Attacks Dream Drop?

Тази функция се активира при падане на 3 бонус символа, които дават 3 безплатни завъртания. Броят на Free Spins се нулира до 3 при всяко печелившо завъртане и намалява с 1 при всяко непечелившо завъртане. Множителят се увеличава с всяко нулиране по време на кръга Free Spins.

Можете ли да купувате функции в Space Attacks Dream Drop?

Да, функцията „Покупка“ позволява на играчите да закупят участие в кръга с безплатни завъртания срещу 50x техния редовен залог, което гарантира 3 бонус символа на барабаните и задейства 3 безплатни завъртания.

Мога ли да играя Space Attacks Dream Drop на мобилен телефон?

Да, играчите могат да се насладят на Space Attacks Dream Drop на мобилни устройства, тъй като играта е проектирана така, че да е напълно съвместима с платформите iOS и Android.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238