Sprinkle

Sprinkle Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Sprinkle

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Джакпот:50,000€
Скатер:Не

Детайли за Sprinkle

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000€

Ревю за Sprinkle

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Sprinkle не прилича на нито една друга игра. Evoplay продължават да ни впечатляват с изумителна графика и да разширяват границите в дизайна и геймплея на всяка следваща своя игра. Този слот с мистична тематика има безплатни завъртания, лепкави символи и повторни завъртания. Игралната решетка е с 5 барабана, 3 реда символи и 25 фиксирани печеливши линии.

Действието се развива в тъмна, мистериозна гора, която е осветена от анимационни графики и неонови цветове. Символите са очарователна смесица от сладки същества и различни цветни гъбки. Символите не се намират в традиционна решетка, а постоянно се поклащат и се люлеят и сякаш изникват от земята. На заден план светулките танцуват сред цветя, дървета и неонови светлини, което оживява сцената и добавя доза мистичност. Бонусът за светулка се сигнализира от потъмняване на екрана, което създава драма, напрежение и вълнение. Саундтракът е нежен, успокояващ и ефирен и допринася добре за цялостната привлекателност на Sprinkle.

RTP на Sprinkle е от средните 96% и играта има средна до висока волатилност. Преди да започнете играта, отделете малко време, за да се запознаете с настройките, контролите и функциите. Първо трябва да изберете своя залог. Можете да залагате между 0,10 и 500,00€ на завъртане. Достъпни са прости настройки чрез задържане на бутона за завъртане или разширени чрез бутона за настройки. Бързото възпроизвеждане е достъпно чрез натискане на бутона с двойна стрелка. В Sprinkle има 9 символа за печалба, включително уайлд символа и са необходими минимум 3 за генериране на печалба. Всички печалби се плащат отляво надясно.

В играта има 2 бонус рунда, включително бонус за безплатни завъртания. Необходими са минимум 3 wild символа, за да се задейства бонус рунда с безплатни игри. Уайлд символът е лепкав по време на безплатните игри. Освен това в кръга на безплатните завъртания всеки wild символ дава една светулка. Светулката ще кацне върху символ с по-високо заплащане, който ще стане лепкав и ще бъдат присъдени 3 повторения.Ако светулка кацне на символ с по-високо заплащане, след губещо завъртане, тя ще превърне всички съвпадащи символи лепкави и ще награди 3 безплатни повторни завъртания.

Гмурнете се в невероятния свят на Sprinkle, най-новия вълнуващ слот на Evoplay Entertainment. Играта е разработена в Full 3D + VR технология. Използвайте слушалки за виртуална реалност, може да пренесете вашето приключение на друго ниво. Ще попаднете в магичен свят на луминесцентни гъби, обгърнати от акомпанимент на саундтрак от мечтателна музика и ще откриете щедри функции, които включват wild замествания и набор от безплатни завъртания. Комбинация от неонова графика и страхотна анимация показва Sprinkle като вълнуващ, незабравим слот, задвижван от авангардни технологии.

Sprinkle в сравнение към други слотове

Име:SprinkleJourney to ParisFate of FortuneCashpot Kegs MegawaysRoo RichesFeel the Beat
Провайдър:Evoplay EntertainmentPlay'N GoELK StudiosKalambaiSoftBetHacksaw
Печеливши канали:25Cluster Pays81 Up to 46,6561027
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:50,000€18,566х Вашият залог10,000 х Залога50,000 x Залога15,000€10,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sprinkle

Sprinkle

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sprinkle. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sprinkle.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sprinkle
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Sprinkle попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Sprinkle, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Sprinkle с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Sprinkle не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Sprinkle, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове