Sultan Spins

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  40 Линии

Sultan Spins Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sultan Spins

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sultan Spins

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Sultan Spins

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sultan Spins, разработена от Relax Gaming, представя онлайн слот изживяване в градска среда, вдъхновена от арабската култура и архитектура. Тази игра съчетава ясен геймплей с отличителен дизайн и подходящ саундтрак, предлагайки на играчите поглед към един завладяващ тематичен свят. Sultan Spins се откроява за тези, които се интересуват от игра, която балансира между традиционните слот елементи и културната естетика.

Функции и бонуси

Sultan Spins се очертава като елегантно опростен онлайн слот с игрална мрежа от 5 барабана и 4 реда, допълнена с 40 различни печеливши линии. Тази игра се отличава с RTP от 96,10% и се характеризира с висока волатилност, предлагайки на играчите вълнуващо игрално изживяване.

Sultan Spins BonusМестен джакпот: Всеки барабан е увенчан със собствен джакпот, който нараства с появата на символ Gem на който и да е барабан, увеличавайки стойността на джакпота със сумата на залога. След като Джакпотът бъде увеличен, символът Скъпоценен камък се превръща в символ Wild за изплащане. Този Wild символ може да се разшири и да покрие целия барабан или да инициира завъртане на Джакпот, което се случва в рамките на основното игрално пространство. След спечелването на джакпот наградата се нулира. Локалните джакпоти трябва да бъдат спечелени, преди да надхвърлят определен лимит, като голямата награда достига до 5000 пъти направения залог.

Безплатни завъртания: Когато паднат 3 символа Bonus Scatter, се стартира бонус кръг със 7 безплатни завъртания. Събирането на допълнителни Scatter символи по време на този кръг допринася за преминаването през нивата; за всеки пети събран Scatter символ играчите се издигат с едно ниво. Това преминаване може да доведе до 5 нива, всяко от които предлага допълнителни Free Spins и увеличава множителите от предходното ниво. Пътуването започва с множител 1х на първо ниво и достига 8х множител на пето ниво. Струва си да отбележим, че докато Местният джакпот е активен по време на този кръг, той не се влияе от тези множители.

Дизайн и саундтрак

Символи на Sultan SpinsСъздадена на фона на градски пейзаж, дълбоко пропит с арабски културни и архитектурни елементи, играта Sultan Spins пленява с автентичната си атмосфера. Саундтракът хармонично допълва тази обстановка, засилвайки завладяващото изживяване. Таблицата с печалби включва символи, вариращи от редици карти J-A до емблематични златни наргилета, модерни маратонки, луксозни автомобили и разкошни лодки.

За ентусиастите, привлечени от темата и търсещи по-сложен геймплей, Genie Jackpots Even More Wishes на Blueprint Gaming предлага убедителна алтернатива.

Нашето заключение

Sultan Spins от Relax Gaming е забележително допълнение към жанра на онлайн слотовете благодарение на богатата си комбинация от функции и тематична дълбочина. Със своите локални джакпоти, ангажиращи нива на Free Spins и очарованието на печалба от 5000 пъти залога, играта предлага както вълнение, така и значителен потенциал за награди. Градската арабска обстановка, съчетана с добре подбран саундтрак, допълва изживяването, превръщайки Sultan Spins в убедителен избор за играчите, които търсят игра със стил и съдържание.

Sultan Spins в сравнение към други слотове

Име:Sultan SpinsAge of DragonsPrimate King MegawaysLord of LuckHot DecoButterfly Staxx
Провайдър:Relax GamingKalambaRed Tiger GamingCT Gaming InteractiveAmusnet (EGT) InteractiveNetEnt
Печеливши канали:4040До 117,64940340
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:5,000х ЗалогаProgressive30,000х Залога3,000 х ЗалогаProgressive640 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна функция Local Jackpot

 • Free Spins с прогресия на нивото и множители

Минуси:
 • Ограничени бонус функции в сравнение с някои други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sultan Spins

Sultan Spins

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sultan Spins. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sultan Spins.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sultan Spins
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Sultan Spins не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Sultan Spins. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Sultan Spins.

Често задавани въпроси

Как работят Local Jackpots в Sultan Spins?

В Sultan Spins локалните джакпоти се увеличават с всеки символ скъпоценен камък, паднал на барабаните, и предлагат динамичен начин да се спечелят до 5000 пъти залога чрез събиране на скъпоценни камъни и задействане на джакпот завъртания.

Могат ли да се спечелят безплатни завъртания в Sultan Spins?

Като улучите 3 Bonus Scatter символа в Sultan Spins, стартирате Free Spins рунд със 7 първоначални завъртания и възможност да спечелите още чрез събиране и преминаване на нива, което подобрява играта с множители до 8 пъти.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238