The Hand of Midas

The Hand of Midas Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за The Hand of Midas

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за The Hand of Midas

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за The Hand of Midas

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

The Hand of Midas е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play. Играта е изградена около мрежа с 5-макари, 3 реда символи и има 20 фиксирани печеливши линии. Ще откриете голямо разнообразие от бонуси и функции, а основната награда достигат до 5000 пъти х  залога.

Дизайна на ротативката е очарователен. В съответствие с темата барабаните са разположени в древния подземен свят на легендарния цар Мидас. Ще видите гигантски каменен юмрук от дясната страна на екрана, който показва множител на печалбата, който влиза в игра по време на безплатните завъртания.

Може да играете с широк диапазон от залози, които започват от 0,20 кредита на завъртане и достигат до 125,00. Самите разработчици на играта отбелязват, че тя има „5/5“, когато става въпрос за волатилност. Това означава, че можете да очаквате по-малък брой печалби, отколкото в други слотове с по-ниска вариация,  но когато печалбите паднат, те обикновено ще бъдат с по-висока стойност. RTP ( процента на възвръщаемост ) на The Hand of Midas е 96,54%. Това означава, че за всеки заложени £100, средно £96.54 ще бъдат изплатени като награди.

Ротативката предлага две от най-популярните бонус механики –  лепкави wild символи и множители. Ще забележите, че всеки път, когато wild символ кацне на барабаните, той ще активира произволен множител от 1х, 2х или 3х, който се показва на гигантския каменен юмрук от дясната страна на барабаните. След това този множител се прилага към всички печалби, формирани при това завъртане,  дори ако не са формирани с помощта на самия множител.

Основният бонус рунд в Ръката на Мидас е функцията за безплатни завъртания и той се задейства от кацането на 3, 4 или 5 от скатер символи . След това на барабаните се появяват някои страхотно изглеждащи мини слот машини и всяка от тях се завърта , за да ви даде определен брой безплатни завъртания – между едно и три. Ако успеете да получите 5 скатер символа в основната игра и всички мини слотове ви дават три безплатни завъртания, можете да започнете бонус рунда с до 15 безплатни завъртания.

По време на бонус рунда, всеки път, когато wild символ кацне на барабаните, той ще се трансформира в лепкав уайлд. Това означава, че се заключва на място и остава там за времето до края на функцията. Нещо повече, всеки път, когато приземите wild символ, множителят ще се увеличи с 1х  и той няма да се нулира между завъртанията. Трябва също да отбележим, че докато бонус рундът с безплатни завъртания не може да бъде повторно задействан от кацане на скатер символи, бонусът идва с „гаранция за бонус“ – между 10х и 30х вашия залог,  в зависимост от това колко скатер символа сте получили първоначално.

The Hand of Midas в сравнение към други слотове

Име:The Hand of MidasSweet Bonanza XmasHoonga BoongaGemstoneEsqueleto Explosivo 2Ice Wolf
Провайдър:Pragmatic PlayPragmatic PlayGamzixPragmatic PlayThunderkickELK Studios
Печеливши канали:20Cluster pays10510074 088
Бонус:НеНеНеНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеНеДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога21,000 х ЗалогаProgressive375x Залога500,0002,500 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в The Hand of Midas

The Hand of Midas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в The Hand of Midas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от The Hand of Midas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

The Hand of Midas
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че The Hand of Midas попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете The Hand of Midas, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите The Hand of Midas с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на The Hand of Midas, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в The Hand of Midas. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в The Hand of Midas.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238