Thunderstruck Stormchaser

 • Доставчик:

  Stormcraft Studios

 • Тип:

  1024 Линии

Thunderstruck Stormchaser Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Thunderstruck Stormchaser

Разработчик: Stormcraft Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали 1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Джакпот: 10,200х Залога
Скатер:Да

Детайли за Thunderstruck Stormchaser

Разработчик: Stormcraft Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали 1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 10,200х Залога

Ревю за Thunderstruck Stormchaser

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на Thunderstruck Stormchaser – слот игра, създадена от Stormcraft Studios. Възхитете се на завладяващия дизайн и успокояващия саундтрак, които създават предпоставки за възхитително игрално пътешествие. Открийте вълнуващи функции като Rolling Reels, Multipliers и Wildstorm , които предлагат вълнение сред спокойната атмосфера. Потопете се в това добре застъпено слот изживяване, съчетаващо едновременно релаксация и забавление.

Функции и бонуси

Thunderstruck Stormchaser предлага стандартна игрална решетка, състояща се от 5 барабана и 4 реда, включваща 1024 печеливши линии и проявяваща висока волатилност. Играта поддържа RTP от 96,10%.

Thunderstruck Stormchaser FeatureВ тази игра ще се сблъскате с функцията Rolling Reels, която се задейства след всяка печалба по пътя. Когато постигнете печеливши комбинации, съответните символи изчезват, позволявайки на тяхно място да се появят нови символи. Функцията Rolling Reels присъства както в основната игра, така и в безплатните завъртания, като дава възможност за множество последователни печалби.

Освен това по време на основната игра и безплатните завъртания може да срещнете символи на мултипликатора, които се появяват на случаен принцип. Тези символи могат да предоставят множители на печалбите от 2 до 20 пъти. Когато се появят няколко множителя, техните стойности се комбинират и се прилагат към общата печалба в края на завъртането.

Wildstorm: Тази функция може да се активира на случаен принцип по време на основната игра или гарантирано да се задейства по време на безплатно завъртане. Когато се активира Wildstorm, тя може да превърне до 5 барабана в напълно диви. С малко късмет играчите могат да спечелят значителна награда, която да достигне до 10 000 пъти първоначалния им залог.

Bonus Buy: За тези, които търсят по-бърз достъп до безплатните завъртания, се появява функцията Bonus Buy. Като платят 50 пъти текущия залог, играчите могат незабавно да задействат безплатни завъртания с 3, 4 или 5 скатера на барабаните. Все пак имайте предвид, че тази функция може да не е достъпна за залози над определен праг. Тя става достъпна след задействане на безплатните завъртания поне веднъж.

Колело за безплатни завъртания: За да се задействат безплатните завъртания, трябва да се появят 3 или повече скатера на барабаните. След като бъдат активирани, играчите могат да завъртят колелото, за да определят броя на предоставените безплатни завъртания и началната стойност на множителя. Колкото повече скатери се паднат, толкова по-голям е множителят и броят на безплатните завъртания, които ще получите. В началото на тази функция на случаен принцип се раздават жетони Wildstorm, които увеличават шансовете Ви за голяма печалба. Важно е да знаете, че всички залози и начини, които се играят по време на безплатните завъртания, са идентични с активиращото завъртане. Ето какво можете да очаквате в зависимост от броя на падналите скатери:

 • Thunderstruck Stormchaser Symbols3 скатера: Задействат 7, 8, 9, 10, 11 или 12 безплатни завъртания с множител 1, 2, 3, 4, 5 или 6 пъти.
 • 4 скатера: Задействат 10, 11, 12, 13, 14 или 15 безплатни завъртания с множител 3х, 4х, 5х, 6х, 8х или 9х.
 • 5 скатера: задействат 15, 16, 18, 20, 22 или 25 безплатни завъртания с множител 5х, 6х, 8х, 9х, 10х или 12х.

В Thunderstruck Stormchaser Тор играе решаваща роля за увеличаване на множителите с произволни суми. Освен това, при попадане на 3 или повече скатера се задействат допълнителни 5 безплатни завъртания, което прави функцията още по-възнаграждаваща. По време на тази функция за безплатни завъртания общият множител се прилага към всички печалби, докато на екрана има множител. Началните множители са ясно видими в началото на функцията, а показаните множители се комбинират, за да се изчисли общият множител в края на всяко завъртане.

Докато напредвате през безплатните завъртания, следете за жетоните Wildstorm. Съберете 12 или повече от тези жетони, за да активирате функцията Wildstorm след рунда на безплатните завъртания. Всеки път, когато на барабаните се появи символ Scatter, той дава жетон Wildstorm, който Ви приближава до активирането на заветната функция Wildstorm. Когато Wildstorm се активира, тя има потенциала да превърне до 5 барабана в изцяло в Wild символи, създавайки вълнуващи възможности за печалба. Важно е обаче да отбележим, че жетоните за Wildstorm се нулират след приключване на функцията, което създава предпоставки за нов кръг вълнуваща игра.

Дизайн и саундтрак

Thunderstruck Stormchaser ReviewThunderstruck Stormchaser може да се похвали със завладяващи елементи на дизайна, които потапят играчите в свят на наелектризиращо приключение. Визуализацията се отличава със зашеметяващи графики, ярки цветове и старателно разработени символи, които създават визуално привлекателно изживяване. Геймплеят е придружен от интригуващ саундтрак, който създава страхотно настроение, съчетавайки епични мелодии с тръпката на гръмотевиците и бурята. Комбинацията от дизайн и саундтрак повишава цялостната атмосфера на играта, превръщайки Thunderstruck Stormchaser в едно наистина завладяващо и поглъщащо игрално изживяване.

Нашето заключение

Thunderstruck Stormchaser предоставя балансирана комбинация от функции, предлагайки вълнение и релаксация. Играчите могат да се отдадат на приятно игрално изживяване с визуално приятния дизайн и саундтрак. Множителите и функцията Wildstorm в играта добавят елемент на тръпка, докато мелодиите създават спокойна атмосфера за приятен геймплей. Независимо дали търсите момент на вълнение, или неангажиращо завъртане, Thunderstruck Stormchaser предлага ангажиращо и приятно слот изживяване.

Thunderstruck Stormchaser в сравнение към други слотове

Име:Thunderstruck StormchaserJade ButterflyMillion Coins RespinsTiki WinsViking RunesDancing Dragons
Провайдър:Stormcraft StudiosPragmatic PlayiSoftBetBooming GamesYggdrasil GamingCT Gaming Interactive
Печеливши канали: 1,02410242030Cluster Pays10
Бонус:ДаНеНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 10,200х Залога130 х Залога$1 000,0005,000 х Залога25,000 x Залога12,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Вълнуващи функции, като Rolling Reels и Множители.

 • Wildstorm функция с потенциал за големи печалби.

Минуси:
 • Функцията Bonus Buy не е достъпна за залози над определен праг.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Thunderstruck Stormchaser

Thunderstruck Stormchaser

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Thunderstruck Stormchaser. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Thunderstruck Stormchaser.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Thunderstruck Stormchaser
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Thunderstruck Stormchaser не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Thunderstruck Stormchaser. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Thunderstruck Stormchaser.

Често задавани въпроси

Кой разработва Thunderstruck Stormchaser?

Thunderstruck Stormchaser е разработен от Stormcraft Studios.

Какви функции предлага Thunderstruck Stormchaser?

Тази слот игра предлага вълнуващи функции, като например Rolling Reels, множители и функцията Wildstorm, които предоставят възможности за вълнуващи печалби.

Мога ли да задействам функцията Wildstorm по време на безплатните завъртания?

Да, можете да активирате функцията Wildstorm в края на кръга с безплатни завъртания, като съберете 12 или повече жетона Wildstorm.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:25 юли,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Stormcraft Studios