Time Travel Tigers

Time Travel Tigers Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Time Travel Tigers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,05
Макс. Залог:125,00
Джакпот:3,104 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Time Travel Tigers

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,05
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,104 х Залога

Ревю за Time Travel Tigers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Time Travel Tigers е онлайн слот, разработен от Yggdrasil Gaming, който предлага максимална печалба от 3104 пъти х вашия залог! RTP на играта е фиксиран на 96,30% и има 4 различни режима на безплатни завъртания, от които да избирате. Играта предлага средна променливост и широк набор от залози. Може да залагате от само 0,05 до максимум 125,00 £ на завъртане, така че всеки може да може да намери ниво, с което се чувства комфортно.

Вашата цел е да завъртите комбинации от три или повече съвпадащи символа на една от 25-те печеливши линии. И за да ви помогне в опитите, има Wild символ, представен от златна маска на голяма котка. Wild символа замества всеки символ на барабаните, с изключение на скатерите за безплатни завъртания, така че има потенциала да образува печеливши линии за вас при всяко появяване.

С четири различни бонус рунда на безплатни завъртания, са необходими повече от няколко завъртания, за да откриете всеки аспект на Tigers Travel Travel. Четирите бонус рунда са много интересни и всеки от тях отвежда вас и д-р Тигърщайн в различна ера. Където и да попаднете, д-р Тайгерщайн се облича в подходящо за случая облекло и ви помага, доколкото е възможно, като извиква допълнителни Wilds на барабаните.

Завъртете три символа за безплатни завъртания Scatter, във всяка позиция на барабаните, за да спечелите един от бонус рундовете за безплатни завъртания. Ако завъртите четири скатера, броят на безплатните завъртания се удвоява, а за пет скатера те се утрояват.

 • Пътувайте във времето от праисторически времена и ще получите пет безплатни завъртания с печалби, подлежащи на 5x множител. Д-р Тигерщайн ще се погрижи да получите до 20 съседни wild символа с всяко завъртане.
 • Приземяването в Древен Египет ви предоставя шест безплатни завъртания с 4x множител. Този път това са Diagonal Wilds, които могат да кацнат на барабаните, с низове до 20 на завъртане.
 • Ще получите седем безплатни завъртания, когато се озовете в средновековието, с 3x множител и до 20 Cluster Wilds при всяко завъртане.
 • Пътувайте в бъдещето и ще ви бъдат представени 10 безплатни завъртания и 2x множител, с до 20 произволни Wilds всеки път.

 Графиките и анимациите са превъзходни и е удоволствие да наблюдавате изражението на д-р Тигерщайн, докато той е изтеглен във водовъртежа на своята машина на времето всеки път, когато приземите три или повече Scatter символа! С четири различни бонус рунда на безплатни завъртания, всеки от които предлага различни комбинации от безплатни завъртания, множители и wild символи, със сигурност освен да се забавлявате с всяко едно завъртане, може да очаквате и страхотни печалби.

Time Travel Tigers в сравнение към други слотове

Име:Time Travel TigersMerlin’s Magic Mirror MegawaysPin Up QueensLost Mystery ChestsWild O’ClockJimi Hendrix
Провайдър:Yggdrasil GamingiSoftBetAmusnet (EGT) InteractiveBetSoftRed Tiger GamingNetEnt
Печеливши канали:25117,64930103020
Бонус:НеДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,104 х Залога10,000х Залога2,0002,520 х Залога2,079 х Залога£ 80,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Time Travel Tigers

Time Travel Tigers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Time Travel Tigers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Time Travel Tigers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Time Travel Tigers
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Time Travel Tigers, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Time Travel Tigers.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Time Travel Tigers. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Time Travel Tigers.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Time Travel Tigers и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238