Tower of Fortuna

 • Доставчик:

  BetSoft

 • Тип:

  5 Линии

Tower of Fortuna Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Tower of Fortuna

Разработчик: BetSoft
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,03
Макс. Залог:30,00
Джакпот:3,200 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Tower of Fortuna

Разработчик: BetSoft
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали5
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,03
Макс. Залог:30,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,200 х Залога

Ревю за Tower of Fortuna

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Tower of Fortuna е онлайн слот, разработен от Betsoft. Играта има пет печеливши линии и три барабана с RTP от 96,09% и средна дисперсия. Темата е вдъхновена от Древен Рим и има бонус функции като изкачване на кулата, пурпурно знаме, безплатни завъртания и Buy Bonus функция.

В този слот има много от атмосферата на Древен Рим. Вътре в кулата е Фортуна, която е римската богиня на съдбата. Въпреки че не я виждаме, тя е звездата в играта. На заден план са други древни храмове и зелени хълмове, придружени от планини и гори. Има и прекрасен купидон, който лети в дясно от барабаните и държи знаме, на което са изобразени различни множители.

Преди да започнете игра, използвайте бутоните плюс и минус в долната част на екрана, за да увеличите или намалите размера на вашия залог. Диапазонът на залагане е добър за слот със средна вариация и започва от 0,03 монети и се увеличава до максимум 30,00 монети за всяко завъртане. Щракнете върху бутона с информация, за да се покажат правилата и таблицата за плащане за слота. Функцията buy-it може да се задейства чрез щракване върху бутона на количката.

Символите могат да паднат в комбинации от три, за да ви предложат парична награда. Функцията Climbing the Tower може да се задейства при всяко произволно завъртане в рамките на играта. Всяко неуспешно завъртане, функцията ви позволява да се изкачите на кулата с едно място. Също така увеличава множителя на печалбата ви с едно, което се показва на знамето, което държи купидона в дясно на екрана. Този множител продължава да се увеличава, докато не се направи печеливша комбинация. След това този множител ще бъде приложен към печалбата. След като спечелите, множителят се връща на едно.

Уайлд символът в този слот е представен от малиновото знаме – Crimson Flag Wild. Той може да замести всички други символи в съседство с него, когато е част от печеливша комбинация. Wild се появява само на втория барабан.

Приземяването на три scatter символа на слънцето навсякъде върху барабаните ще задейства кръга с безплатните завъртания. Това ще ви осигури десет безплатни завъртания, които да използвате незабавно на нивото на залога, използвано за задействане на рунда. Страхотното при безплатните завъртания е, че вашият множител на печалба от функцията Climbing the Tower не се нулира. Той ще продължи да се увеличава, докато безплатните завъртания приключат.

Функцията за закупуване на бонус Buy Bonus ви позволява незабавно да задействате кръга на безплатните завъртания. Правите това, като платите част от монетите от общия си баланс. Цената е 50 пъти общия ви залог.

Tower of Fortuna в сравнение към други слотове

Име:Tower of FortunaJungle GorillaMutant TrawlersWolf GoldBook of KingdomsFirebird Spirit
Провайдър:BetSoftPragmatic PlayYggdrasil GamingPragmatic PlayPragmatic PlayPragmatic Play
Печеливши канали:52024325251875
Бонус:НеНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:3,200 х Залога2,800 х Залога3,069х залоганад 100,00020,000 х Залога4250 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tower of Fortuna

Tower of Fortuna

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tower of Fortuna. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tower of Fortuna.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tower of Fortuna
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tower of Fortuna не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Tower of Fortuna, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Tower of Fortuna. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Tower of Fortuna.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238