Tundra’s Fortune

Tundras Fortune Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.04%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Tundra’s Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали84
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:300,00
Джакпот: 12,500х Залога
Скатер:Не

Детайли за Tundra’s Fortune

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали84
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:300,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 12,500х Залога

Ревю за Tundra’s Fortune

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в праисторическо приключение с Tundra's Fortune, завладяваща слот игра от Pragmatic Play. Потопете се в света на мамутите и пещерните хора, където миналото оживява чрез зашеметяващ дизайн и завладяващ саундтрак. С вълнуващи функции и потенциал за големи печалби, Tundra's Fortune обещава незабравимо игрално изживяване.

Функции и бонуси

Tundra's Fortune предлага игрална мрежа, състояща се от 4 барабана, 4 реда и значителни 84 печеливши линии. Тя се отличава с висока волатилност и поддържа RTP от 96,04%, като максималният потенциал за печалба е 12 500 пъти залога.

Tundra's Fortune WildБонус символът, отговарящ за активирането на кръга с безплатни завъртания, се намира на всички барабани. По-долу е показана таблицата с печалби за този символ:

 • 6 бонус символа дават 500x залог
 • 5 бонус символа дават 50x залог
 • 4 бонус символа дават 5x залог
 • 3 бонус символа дават 1х залог.

Безплатни завъртания: За да активирате функцията „Безплатни завъртания“, трябва да уцелите 3, 4, 5 или 6 символа „Бонус“, които ще ви донесат съответно 8, 15, 20 или 40 безплатни завъртания. По време на този рунд всички Wild символи са с произволни множители от 2х, 3х, 4х или 5х. Тези множители важат за всички печеливши комбинации, които включват символа Wild. Ако няколко Wild символа се появят в една и съща печеливша комбинация, техните множители се умножават взаимно. Освен това, ако по време на тази функция уцелите 2, 3, 4, 5 или 6 символа Bonus, можете да я задействате отново и да спечелите 5, 8, 15, 20 или 40 допълнителни безплатни завъртания. По време на тази функция се включват специални барабани.

Tundra's Fortune SymbolsAnte Bet: Играчите могат да изберат множителя на залога, който влияе върху поведението на играта. Наличните опции са:

 • Множител на залога 25x: Това увеличава шансовете Ви за естествено задействане на кръга с безплатни завъртания, тъй като на барабаните се появяват повече бонус символи.
 • Множител на залога 20x: Това представлява нормален геймплей.

Дизайн и саундтрак

Tundra's Fortune завладява играчите с праисторическата си тема, демонстрирайки богат на детайли дизайн, който ви пренася във времето, когато по земята са бродили мамути. Визуализацията улавя същността на тази епоха, като представя сурови пейзажи и първобитни създания. В допълнение към завладяващия дизайн, саундтракът на играта е хармонична сплав от племенни ритми и звуци от околната среда, които перфектно допълват праисторическата обстановка.

Нашето заключение

Tundra's Fortune ReviewTundra's Fortune предлага завладяващо игрално изживяване със своя дизайн с праисторическа тематика и завладяващ саундтрак. С висока волатилност, RTP от 96,04% и максимален потенциал за печалба от 12 500 пъти залога, тя обещава вълнуващ геймплей. Функцията „Безплатни завъртания“ и опциите за залог “ Ante Bet“ придават дълбочина на играта, като отговарят на различните предпочитания на играчите. Като цяло Tundra's Fortune съчетава завладяваща естетика с вълнуваща механика, което я прави достоен избор за тези, които търсят праисторическо приключение.

Tundra’s Fortune в сравнение към други слотове

Име:Tundra’s FortuneRome Fight For Gold DeluxeRobin Nottingham Raiders40 Burning CloverVoodoo MagicDiamond Plus
Провайдър:Pragmatic PlayFoxiumYggdrasil GamingEGT DigitalPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:844020404010
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 12,500х Залога20,000х Залога121,500 x ЗалогаПрогресивен1000 х ЗалогаProgressive

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висока волатилност за вълнуващ геймплей.

 • Функция "Безплатни завъртания" с възможност за повторно задействане.

 • Впечатляващ максимален потенциал за печалба.

Минуси:
 • Ограничено разнообразие от бонусни функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tundra’s Fortune

Tundra’s Fortune

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tundra’s Fortune. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tundra’s Fortune.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tundra’s Fortune
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Tundra’s Fortune. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Tundra’s Fortune може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Tundra’s Fortune и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е коефициентът на печалба (RTP) на Tundra's Fortune?

Играта има RTP от 96,04%.

Колко печеливши линии има в Tundra's Fortune?

Играта предлага 84 печеливши линии.

Мога ли да задействам отново функцията за безплатни завъртания в тази игра?

Да, можете да задействате функцията отново, като по време на кръга уцелите 2, 3, 4, 5 или 6 бонус символа.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Tundra's Fortune?

Максималният потенциал за печалба е 12 500 пъти Вашия залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:18 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове