Twisted Lab RotoGrid

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  20 Линии

Twisted Lab RotoGrid Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.30%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Twisted Lab RotoGrid

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали19
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:15,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Twisted Lab RotoGrid

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали19
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000х Вашият залог

Ревю за Twisted Lab RotoGrid

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Twisted Lab RotoGrid е онлайн слот игра на Hacksaw Gaming. Слотът предлага уникално и завладяващо изживяване със своя дизайн на тема лаборатория, интригуващи герои и ярки неонови цветове. Освен това той предлага разнообразни игрови функции, които предоставят многобройни възможности за печалби. Избирайки този слот, играчите могат да се насладят на динамична среда, която съчетава както визуална привлекателност, така и възнаграждаващи функции.

Игрални характеристики и бонуси

Twisted Lab RotoGrid е завладяваща слот игра с 96,30% RTP. Играта е разположена на решетка 5х5, предлага висока волатилност и може да се похвали с 19 печеливши линии, което значително увеличава шансовете за печалба на играчите.

Twisted Lab RotoGrid GameplayRotoGrid Symbol: Този символ подобрява геймплея, като се появява на решетката с възможност да инициира между едно и четири завъртания на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка. Всяко активиране завърта цялата решетка с 90 градуса, като увеличава образуването на нови печеливши комбинации. Печалбите от първоначалното падане се сумират и подсигуряват преди активирането на символа.

Oozing Beakers: Завъртането на символа RotoGrid активира Стичащи се бисери. Тези символи се счупват и освобождават съдържанието си надолу, превръщайки покритите позиции на решетката в Wild символи, които могат да заместят всеки символ в таблицата с печалби. Чашите Oozing Beakers се предлагат в три варианта:

 • Purple Oozing Beakers: – Те не носят стойности на множител.
 • Pink Oozing Beakers – Те могат да имат множители x2, x3, x4, x5 или x10.
 • Blue Oozing Beakers – Те включват множители със стойности 2х, 3х, 4х, 5х, 10х, 15х, 20х, 25х, 50х и 100х.

Когато течността от една чаша се припокрие с друга, техните множители се комбинират, като общата сума се прилага за всички засегнати позиции на този барабан. Ако Синя и Розова течност се смесят, комбинираните им множители създават Зелена течност. Освен това, когато Синята или Розовата течност се слее с Лилавата, комбинираната област придобива множителите на Синята или Розовата течност.

Twisted Lab RotoGrid BonusUnleash The Ooze Feature: Тази функция предоставя на играчите 10 безплатни завъртания при едновременно падане на 3 символа FS Scatter по време на основната игра. Този бонус кръг увеличава възможността да срещнете символите RotoGrid, FS и Oozing Beakers.

The Twist Of The Twisted Feature: Тази функция се активира при падането на 4 символа FS Scatter по време на основната игра, като предоставя на играчите 3 първоначални живота. Разположението на играта се променя за този бонус кръг, за да включва само Сини Twisters, Розови Twisters, символи за събиране, символи RotoGrid и неплатежоспособни символи.

 • Blue Twisters – Те имат потенциални множители от 1х до 1 000х и се въртят заедно с решетката при активиране на символа RotoGrid.
 • Pink Twisters – Те предлагат от 1х до 1 000х или множители между x2 и x10 и се въртят при всяко ново безплатно завъртане и допълнително при активиране на символа RotoGrid.
 • Collector Symbol – Когато този символ падне, той се активира в края на завъртането, за да комбинира множителите от всички Twisters в мрежата.

Twisted Lab RotoGrid FSДопълнително, животите могат да бъдат възстановени с появата на нови Twisters или Collect символи, където всеки живот се равнява на едно завъртане. В края на функцията стойностите от символите Twister и Collector се сумират. Множителите се изчисляват отгоре надолу и отляво надясно по барабаните. Ако първият символ е умножаващ множител, той се третира като добавящ множител.

Купуване на бонус: Играчите могат директно да активират специални функции, като използват бутона „Купуване на бонус“. Това са подробностите за всяка опция:

 • BonusHunt FeatureSpins – Те струват 3 пъти залога, като увеличават вероятността за активиране на бонусна игра с 5 пъти и предлагат 96,28% RTP.
 • RotoGrid FeatureSpins – Те струват 50x залога, като гарантират поне 1 символ Blue Oozing Beaker и 1 символ RotoGrid на завъртане, и предлагат 96,32% RTP.
 • Oozing RotoGrid FeatureSpins – Те струват 75x залога, като гарантират минимум 2 Blue Oozing Beaker и 1 символ RotoGrid на завъртане и предлагат 96,27% RTP.
 • Unleash the Ooze – Цената им е 100x залог и предлагат 96,29% RTP.
 • The Twist of the Twisted – Той изисква 200x залога и предлага най-високия RTP от 96,33%.

Дизайн и саундтрак

Twisted Lab RotoGrid SimvoliTwisted Lab RotoGrid може да се похвали с ярък неонов дизайн, който моментално привлича играчите. Играта е разположена на фона на лаборатория с различни научни машини и включва персонаж на учен отляво и лабораторен плъх на върха на робот отдясно. Освен това на решетката, която наподобява лабораторно устройство, са изобразени тематични символи като очи, мозък и други, които подобряват игровото изживяване. Освен това подходящият саундтрак допринася за приятната атмосфера на играта.

За почитателите на този тип тема и геймплей перфектни алтернативи са Magic Lab от NetEnt и Cash Lab Megaways от iSoftBet.

Нашето заключение

Twisted Lab RotoGrid се отличава с редица иновативни функции. Символите RotoGrid и Oozing Beakers внасят динамичен обрат в геймплея, създавайки множество шансове за значителни печалби. Освен това бонус кръговете, включително FeatureSpins и The Twist of the Twisted, предлагат на играчите разнообразни и вълнуващи начини да увеличат печалбите си, особено с включването на мултипликаторни ефекти от символите Twister. Освен това опцията „Купи бонус“ осигурява незабавен достъп до тези специални функции, като гарантира, че всяка сесия е едновременно ангажираща и възнаграждаваща.

Twisted Lab RotoGrid в сравнение към други слотове

Име:Twisted Lab RotoGridFire Portals100 Bulky Fruits4 Fantastic Fish40 Mega SlotCash Ultimate
Провайдър:HacksawPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil Gaming4ThePlayerCT Gaming InteractiveRed Tiger Gaming
Печеливши канали:19Cluster Pays10040964030
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:15,000х Вашият залог10,000х ЗалогаПрогресивен15,000 x Залога20,0005,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок RTP от 96,30%

 • Множество специални функции и бонус кръгове

 • Възможност за закупуване на функции

Минуси:
 • Сложността на функциите може да затрудни новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Twisted Lab RotoGrid

Twisted Lab RotoGrid

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Twisted Lab RotoGrid. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Twisted Lab RotoGrid.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Twisted Lab RotoGrid
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Twisted Lab RotoGrid, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Twisted Lab RotoGrid.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Twisted Lab RotoGrid. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Twisted Lab RotoGrid.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Twisted Lab RotoGrid в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са специалните функции на Twisted Lab RotoGrid?

Играта включва няколко уникални функции, като например Oozing Beakers, които превръщат мрежовите позиции в Wilds, и няколко вида FeatureSpins, които гарантират появата на определени символи или множители.

Как работят символите на RotoGrid в Twisted Lab RotoGrid?

Символите RotoGrid предизвикват въртене на решетката, което създава нови възможности за печеливши комбинации. Всеки символ може да инициира между едно и четири завъртания на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка.

Мога ли да закупя специални функции в Twisted Lab RotoGrid?

Да, играчите могат да получат директен достъп до специалните функции чрез опцията „Buy Bonus“, която позволява незабавно активиране на функции като FeatureSpins или увеличаване на шансовете за умножение.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238