Viking Forge

Viking Forge Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.05%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Viking Forge

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:300.00
Джакпот:10,000x Залога
Скатер:Да

Детайли за Viking Forge

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:300.00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000x Залога

Ревю за Viking Forge

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Запознайте се с Viking Forge, слот игра от Pragmatic Play, която се развива в свят на скандинавска тематика. Тази игра предлага различни функции, включително система за изплащане на Scatter, функцията Tumble и механиката за събиране на монети. Присъединете се към нас, за да разгледаме отблизо това слот изживяване.

Функции и бонуси

Viking Forge разполага с игрова конфигурация с 6 барабана и 5 реда, като използва система за изплащане, базирана на Scatter. Това означава, че играчите могат да получат парични награди, когато успеят да съчетаят минимум 8 печеливши символа където и да е в мрежата. Играта се отличава с висока волатилност, като предлага коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 96,05% и максимален потенциал за печалба до 10 000 пъти първоначалния залог.

Функция Tumble: Тази функция гарантира, че всички печеливши комбинации се определят след всяко завъртане, а печелившите символи се премахват от решетката. Останалите символи просто падат в долната част на екрана, което позволява на новите символи да се попълнят отгоре и да образуват нови печеливши комбинации. Този механизъм на падане продължава, докато не се появят повече печеливши комбинации вследствие на последващи падания. Заслужава да се отбележи, че няма ограничение за броя на паданията, които могат да се случат в един рунд. Всички печалби, натрупани по време на тези падания, се добавят към баланса на играча, след като всички падания, произтичащи от базово завъртане, бъдат разрешени.

Viking Forge BonusСъбиране на монети: Функцията „Събиране на монети“ въвежда символ за покриване, наречен „Монета“, който може да се прикрепи на случаен принцип към всеки символ в мрежата с изключение на Scatter. Когато се появи, символът за покриване на монети придобива случайна стойност от предварително определен набор. Тези стойности могат да се състоят от директни парични награди, като например 0.1x, 0.25x, 0.5x, 1x, 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x или 20x от общия залог, или могат да бъдат под формата на множители като x2, x3, x5 или x10. Ако символ с наложена монета е част от печеливша комбинация, преди да изчезне, стойността на наложената монета се добавя към брояча. Директните парични награди се добавят веднага, докато множителите увеличават общата сума на измервателния уред. След завъртане и всички последващи хвърляния, произтичащи от него, кумулативната сума в брояча се умножава по общия залог и се изплаща.

Безплатни завъртания: За да задействат функцията Безплатни завъртания, играчите трябва да поставят 4, 5 или 6 Scatter символа навсякъде на екрана, което им носи съответно 10, 20 или 30 безплатни завъртания. По време на този кръг стойностите на символите за наслагване на монети се натрупват в индикатор, който остава до приключването на функцията Безплатни завъртания. Стойностите могат да се добавят или умножават във всички безплатни завъртания. Ако играчите успеят да уцелят 3 или повече Scatter символа по време на функцията, те ще задействат отново безплатните завъртания и ще получат допълнителни 5 безплатни завъртания. Струва си да отбележим, че по време на функцията Безплатни завъртания са активни специални барабани, които подобряват геймплея.

Viking Forge Big WinАнте залог: Играчите могат да изберат множител на залога, който ще повлияе на поведението на играта. Ето наличните опции:

 • Множител на залога 25x: Този избор увеличава вероятността за естествено задействане на кръга с безплатни завъртания чрез въвеждане на повече Scatter символи на барабаните. Функцията „Купи безплатни завъртания“ е деактивирана в този режим.
 • Множител на залога 20x: Това е стандартният режим на игра без специални модификации.

Купи безплатни завъртания: За тези, които искат да се хвърлят директно в кръга с безплатни завъртания, без да чакат естественото му задействане, функцията „Купи безплатни завъртания“ ви позволява да го направите, като заложите 100 пъти текущия си общ залог. Когато купувате кръга с безплатни завъртания, задействащото завъртане може да генерира на случаен принцип 4, 5 или 6 Scatter символа.

Viking Forge SymbolsДизайн и саундтрак

Viking Forge може да се похвали със завладяващ дизайн на играта, който потапя играчите в свят, вдъхновен от скандинавските традиции. Визуалните елементи демонстрират сложни детайли в символите и фона, създавайки визуално въздействащо преживяване. Саундтракът допълва безупречно този дизайн с внушителна музика, която пренася играчите в древни викингски царства. Комбинацията от впечатляващ дизайн и завладяващ саундтрак издига игровото изживяване до нови висоти.

Нашето заключение

Viking Forge предлага завладяващо слот изживяване с уникалната си система за изплащане, базирана на Scatter, функцията Tumble и иновативната механика за събиране на монети. Играчите могат да адаптират залозите си с опцията Ante Bet, а функцията за купуване на безплатни завъртания добавя елемент на вълнение. Завладяващият дизайн и завладяващият саундтрак на играта осигуряват едно наистина приятно игрално пътешествие. Независимо дали сте почитатели на скандинавската митология, или просто търсите вълнуващ геймплей, Viking Forge ви доставя удоволствие на всички фронтове.

Viking Forge в сравнение към други слотове

Име:Viking ForgeMillion 777Gold Frontier Jackpots FastPot5River of StyxMax Chance and the Safari SecretsCrabbin for Christmas
Провайдър:Pragmatic PlayRed RakeYggdrasil GamingPragmatic PlaySkywindBlueprint Gaming
Печеливши канали:Scatter Pays1,000 00020Scatter PaysCluster Pays10
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаНеНеДаДа
Джакпот:10,000x Залога1000 x Залога1,265х Залога21,100х залога10,000 х Залога2,500х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативни функции като събиране на монети и функция Tumble

 • Възможности за персонализирано залагане с Ante Bet

 • Функция "Купи безплатни завъртания" за незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания

Минуси:
 • Функцията за купуване на безплатни завъртания може да не е подходяща за всички играчи.

 • Високата волатилност може да доведе до понякога дълги серии без печалба.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Viking Forge

Viking Forge

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Viking Forge. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Viking Forge.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Viking Forge
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Viking Forge, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Viking Forge. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Viking Forge.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Viking Forge, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Viking Forge.

Често задавани въпроси

Как мога да задействам безплатните завъртания в играта?

За да активирате безплатните завъртания, трябва да уцелите 4, 5 или 6 Scatter символа навсякъде на екрана.

За какво служи функцията Анте Залог?

Функцията Ante Bet ви позволява да изберете множител на залога, който влияе на поведението на играта и на наличието на Scatter символи на барабаните.

Мога ли да купя безплатни завъртания във Viking Forge?

Да, имате възможност незабавно да задействате кръга с безплатни завъртания, като го закупите за 100 пъти общия си текущ залог.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Viking Forge?

Играта предлага максимален потенциал за печалба до 10 000 пъти първоначалния Ви залог.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:2 октомври,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238