Wild Ape

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  20 Линии

Wild Ape Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Wild Ape

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Wild Ape

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Wild Ape

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Wild Ape е онлайн слот игра разработена от iSoftBet. RTP или процента на възвръщаемост на ротативката е 96,01%, а нейната променливост е висока. Това е слот с 20 печеливши линии, пет барабана и три символа на барабан. Има безплатен бонус за завъртане с двойно по-голям брой печалби и специална функция за респини Wild Ape, която може да се задейства по всяко време по време на основната игра, а кръга на безплатните завъртания удвоява броя на активните линии за печалба, за да ви даде 20 допълнителни шанса да спечелите големи награди.

Графиките са зашеметяващи, барабаните са поставени на красив фон в джунглата заобиколени от сияещи светулки, които пърхат на заден план и дори има бързо течащ водопад, който се излива в вълнисто езеро. Това със сигурност е един от наистина привлекателните визуално слотове, които сме виждали напоследък.

Wild Ape има RTP (връщане към играча) от 96,01%. Това означава, че на теория, каквото и да заложите за дълъг период, трябва да получите обратно 96,01%. Разбира се, този RTP се изчислява за много хиляди завъртания, така че е малко вероятно да спечелите точно 96,01% за кратка игрална сесия. Волатилността е висока, което може да не се хареса на някои играчи, които предпочитат по-ниска променливост и по-чести печалби, но тук може да разчитате на бонусната игра respins, която е чудесен начин да постигнете добри печалби и в основната игра.

Най-малкият наличен залог в играта е 0,20 монети. Всички залози са кратни на 20, тъй като това е слот с 20 фиксирани линии, а максималния залог на завъртане може да бъде 20,00 £. Най-голямата печалба, налична от една печеливша линия, е 500 монети и това е възможно, ако приземите 5 символа на горила на една печеливша линия. Символът горила обаче е подреден, което означава, че е възможно и всъщност е доста вероятно да получите няколко печеливши комбинации всеки път, когато получите комбинация от горили! Wild символа също може да доведе до някои огромни печалби, тъй като той замества всички останали символи в играта, с изключение на бонус символите.

Всеки път, когато приземите три последователни символа Wild Ape върху барабаните (във всяка позиция, стига да са последователни), ще задействате тази функцията Respin. Натрупаните барабани ще се комбинират, за да образуват един огромен 3×3 символ и ще получите три повторни завъртания, при които всички символи на Wild Ape ще станат Wilds за вашите повторни завъртания! Това е отлична основна функция за игра, но безплатните завъртания предлагат още повече!

Безплатните завъртания се задействат, когато получите три или повече Scatter символа върху барабаните. Бонус символите могат да се появят само на барабани 1, 3 и 5. Когато това се случи, ще бъдете отведени до бонус колелото и поканени да го завъртите. Това колело определя както колко безплатни завъртания ще получите, така и колко допълнителни wilds ще бъдат добавени към барабаните. Максималният брой безплатни завъртания е 20, а максималният брой допълнителни wilds е невероятните 50! По време на безплатните завъртания барабаните се удължават и броят на печелившите линии се удвоява до 40. Заедно с допълнителните ви уайлд от бонус барабана, това ви дава впечатляващ шанс да постигнете мега печалби! Това наистина е един от най-добрите кръгове с безплатни завъртания, които сме виждали, така че със сигурност си заслужава да завъртите барабаните на Wild Ape.

Wild Ape в сравнение към други слотове

Име:Wild ApeSugarlicious EveryWayMystic Wheel100 Super DiceAvatars Gateway GuardiansDice
Провайдър:iSoftBetRed Tiger GamingRed Tiger GamingAmusnet (EGT) InteractiveYggdrasil GamingSpribe
Печеливши канали:20Scatter pays301003No paylines
Бонус:ДаДаНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаНе
Wild Символ:ДаНеДаДаДаНе
Джакпот:5,000 х Залога 12,864х Залога10,000 х ЗалогаProgressive2,500 х Залога1,000,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild Ape

Wild Ape

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild Ape. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild Ape.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild Ape
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Wild Ape, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Wild Ape. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Wild Ape.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:14 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238