Yum Yum Powerways

Yum Yum Powerways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Yum Yum Powerways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали16,384
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:4+4
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Yum Yum Powerways

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали16,384
Wild Символ:Да
Колони:4+4
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Yum Yum Powerways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Yum Yum Powerways е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play. Той може да се похвали с висок рейтинг на волатилност и RTP от 96,43%. Има 16384 начина да спечелите в този слот с оформление на барабаните 4-6-6-6-6-4, а бонус функциите включват Powerways механизъм, смяна на печеливш символ с нарастващи множители и безплатни завъртания.

Yum Yum Powerways разполага с решетка 4×4, заобиколена от 4-позиционни барабани от всички страни, равняващи се на формат 4-6-6-6-6-4. Чрез механизма на Powerways печалбите са във всички посоки, като се започне с всеки външен ръб, осигурявайки 16 384 печеливши линии.

Както подсказва името, Yum Yum Powerways е слот с хранителна тематика, включващ бургери, пица, юфка, пиле, салати, пържени картофи, чийзкейк, торта, ледени понички, шоколадови понички и гуакамоле. Ярко розовият ван е паркиран отстрани на красив тропически плаж и е готов да сервира вкусните си лакомства. Освен зашеметяващ дизайн играта има и фънки саундтрак, който прекрасно кореспондира с темата и създава весело настроение.

Тъй като храната е темата на слота, както вероятно бихте очаквали, това е отразено и в таблицата за изплащане. По-ниските стойности на играта са дип, шоколадова поничка, сметанова поничка, шоколадова торта, черешова торта, пържени картофи и тако. Символите за първокласно плащане са пилешки бут, юфка, парче пица и бургер, като печалбата на 6 от вид плаща съответно 0,5x, 0,6x, 0,9x и 1,5x вашия залог. Wild символ в играта е ястието с бургер.

Yum Yum Powerways има RTP от 96,43%, което е над средното и степента му на волатилност е висока. Максималната печалба достига 5000 пъти х вашия залог, а бонус функциите включват замяна на печеливш символ с нарастващи множители след всяко завъртане и безплатни завъртания, при които може да завъртите колелото толкова пъти, колкото искате, за да получите до 12 безплатни завъртания.

Отначало Yum Yum Powerways може да се почувства малко сложна, но след като завъртите барабаните няколко пъти, ще откриете много лесен и интуитивен геймплей. Вътрешната решетка 4×4 се върти независимо от четирите околни 4-позиционни барабани, които трябва да съвпадат с минимум 4 символа на съседни барабани, които трябва да започват от външния ръб. Печалбите се изплащат във всички посоки като отгоре надолу/отдолу нагоре, отляво надясно/отдясно наляво. 

Wilds символа е представен от чиния с бургер, пържени картофи, кетчуп и напитка, а Scatters се отличават с весел изглеждащ готвач. Wilds заменят всички други символи с изключение на Scatter и се появяват на всички барабани. След всяко завъртане всички печеливши символи изчезват от барабаните, печелившата комбинация се изплаща и нови символи заместват празните позиции. След всеки кръг от смяна на символи се прилага множител на печалба, който започва от 1x и се увеличава с едно всеки път, това продължава, докато няма повече печеливши комбинации.

А за да спечелите безплатни завъртания, трябва да получите три или повече Chef Scatters, за да активирате функцията, както следва:

 • 3 Chef Scatters = 6 безплатни завъртания
 • 4 Chef Scatters = 8 безплатни завъртания
 • 5 Chef Scatters = 10 безплатни завъртания
 • 6 Chef Scatters = 12 безплатни завъртания

Ако получите 6 безплатни завъртания, имате възможност да „съберете“ или „заложите“ техния брой и да завъртите пак колелото, за да увеличите общия им брой до максималните 12 завъртания. Колело се върти и имате две опции за удар: „Печеля“ или „Загуба“. По време на безплатните завъртания, множител на печалбата от 3 x залога се прилага към общата ви печалба. За всяка смяна на печеливш символ, която се случи, множителят се увеличава с 3x.

По време на безплатните завъртания, един Wild символ гарантирано ще седи на случаен принцип в средната мрежа 4×4 за всяко бонус завъртане. Този Wild няма да изчезне с функцията за подмяна на символи, което потенциално създава повече възможности за печалба. Всеки Chef Scatter, който се приземи по време на функцията за безплатни завъртания, ще присъди още 2 бонус завъртания.

Въпреки че може да изглежда леко сложен в началото, механизмът на Powerways демонстрира креативността и смелостта на Pragmatic Play да опита нещо ново. С няколко завъртания ще се справите със значителните 16 384 печеливши начина и ще се насладите на бонус функциите, които правят всяко едно завъртане вълнуващо и интересно. А възможността да спечелите 5000 пъти х вашия залог е още един стимул да го направите.

Yum Yum Powerways в сравнение към други слотове

Име:Yum Yum PowerwaysGold Rush Frenzy MegawaysChimney SweepNine TailsChaos Crew 2Diamond Mine Megaways
Провайдър:Pragmatic PlayFour Leaf GamingEndorphinaHabaneroHacksawBlueprint Gaming
Печеливши канали:16,384До 117,6491025919117,649
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х ЗалогаN/A90,000£46,865 x Залога20,000х Залога250,000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Yum Yum Powerways

Yum Yum Powerways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Yum Yum Powerways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Yum Yum Powerways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Yum Yum Powerways
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Yum Yum Powerways, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Yum Yum Powerways.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Yum Yum Powerways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Yum Yum Powerways.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Yum Yum Powerways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238