Ze Zeus

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Cluster Pays

Ze Zeus Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.34%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Ze Zeus

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Ze Zeus

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Ze Zeus

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Ze Zeus е онлайн слот игра на Hacksaw Gaming. Играта предлага достъпно и ангажиращо геймплей изживяване чрез своята система за клъстерни плащания, която поддържа разнообразни печеливши модели. Всяко завъртане носи потенциал за интригуващи комбинации, което поддържа играта динамична и приятна. Обстановката включва семпъл фон на древногръцки храм, който приятно подсилва игровото изживяване, без да е прекалено сложен.

Игрални функции и бонуси

Ze Zeus е известна с увлекателния си геймплей и малко по-високия от обичайния RTP от 96,34%. Играта работи на решетка 6×5 със средна волатилност. Освен това тя използва системата Cluster Pay, при която играчите трябва да образуват клъстери от пет или повече съвпадащи символа, за да спечелят.

Ze Zeus WildСупер каскада: Печелившите символи се изчистват от решетката, което позволява на нови символи да попаднат на мястото си за потенциални допълнителни печалби.

Win to Win: Когато играчите печелят, се задействат Божествени квадрати, които могат да разкрият бронзови, сребърни или златни монети, както и специални символи като Съд на богатството или Зап на Зевс.

 • Coins: Бронзовите монети са на стойност от 0,2х до 4х от общия залог, сребърните – от 5х до 20х, а златните – от 25х до 500х.
 • Zap of Zeus symbols: Те имат потенциала да умножават стойностите на съседните монети до 10 пъти.
 • Vessel of Wealth symbols: Те събират и сумират стойностите на всички присъстващи монети и се активират последователно, като увеличават възможността за значителни печалби.

Ze Zeus GameplayWhat if Zeus is One of Us?: Започва се с 8 безплатни завъртания от 3 символа FS Scatter. Допълнителни завъртания или подобрения на Ze Zeus Take the Wheel са налични с повече символи FS.

Всички божествени квадрати остават маркирани между завъртанията по време на бонуса и се активират само когато символът Ръката на Зевс се появи на решетката.

Ze Zeus Take the Wheel: Този бонус се активира при падане на 4 символа FS Scatter, като дава 12 безплатни завъртания и могат да бъдат спечелени допълнителни завъртания.

Подобно на първоначалния бонус, тази функция запазва всички божествени квадрати дори след активирането им от символа Ръката на Зевс, което позволява продължителна игра с предварително задействани квадрати.

Ze Zeus Might Superstar: Тя започва с 12 безплатни завъртания, които се задействат чрез приземяване на 5 символа FS Scatter. Този бонус отразява геймплея на втория бонус кръг, но го подобрява, като гарантира, че при всяко завъртане се появява символът Hand of Zeus. Освен това в този бонус се изключват бронзовите монети, като се акцентира върху възможностите с по-висока стойност.

Ze Zeus Free SpinsКупуване на бонус: Играчите могат да закупят завъртания, които гарантират определени функции, като RTP варира в зависимост от вида на закупения бонус. Това позволява на играчите стратегически да избират завъртания, които потенциално могат да увеличат шансовете им за печалба въз основа на различните RTP.

 • Bonus Shunt Feature Spins: Струва 3 пъти залога, като всяко завъртане има 5 пъти по-голяма вероятност да задейства бонусна игра и предлага RTP от 96,28%.
 • Mighty Feature Spins: Цената е 50x залог, като всяко завъртане гарантира, че ще падне символ Ръката на Зевс, а RTP за тази функция е 96,36%.
 • What if Zeus is One of Us?: Струва 100x залога и има RTP от 96,30%.
 • Ze Zeus Take the Wheel: Тя струва 250x залога и предлага най-високия RTP от 96,40%.

Дизайн и саундтрак

 Ze Zeus SimvoliZe Zeus привлича вниманието на играча с ярките си цветове и детайлен древногръцки дизайн. Играта е разположена на фона на храм, заобиколен от гръмотевични облаци, а Зевс е от дясната страна на решетката, което допълва темата.

Освен това символи като колони, щитове и шлемове, както и класически символи на карти, запълват перфектно решетката. Съпътстващият саундтрак се вписва добре в митичната атмосфера.

За тези, които се интересуват от подобна тема и геймплей, Gods of Olympus Megaways от 1×2 Gaming и Zeus vs Hades Gods of War от Pragmatic Play предоставят интересни алтернативи.

Нашето заключение

Ze Zeus се отличава с уникалните си функции, които обогатяват игровото изживяване. Механиките Super Cascade и Win-to-Win предлагат динамичен геймплей, със символи, които непрекъснато се обновяват, и Divine Squares, които задействат възнаграждаващи множители. Включването на специални символи като Zap of Zeus и Vessel of Wealth добавя пластове вълнение и потенциал за високи печалби. С балансирания си дизайн и щедрите бонусни възможности тази игра е убедителен избор за играчите, които търсят ангажиращо онлайн слот преживяване.

Ze Zeus в сравнение към други слотове

Име:Ze ZeusAge of TroyBurning Stars 3Finn and The Candy SpinLove is in the FairMidas King of Gold
Провайдър:HacksawAmusnet (EGT) InteractiveWazdanNetEntPlay'N GoBlueprint Gaming
Печеливши канали:Cluster pays201Spiraling20Scatter Pays
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000х Вашият залог10002,187 х Залога336x Залога10,000x Залога10,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразие от бонуси

 • Опции за закупуване на бонуси

 • Системата Cluster Pay увеличава възможностите за печалба

Минуси:
 • Висока цена за бонус функциите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ze Zeus

Ze Zeus

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ze Zeus. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ze Zeus.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ze Zeus
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Ze Zeus може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Ze Zeus, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Ze Zeus.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Ze Zeus и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Как работят божествените квадрати в Ze Zeus?

В тази игра печелившите комбинации превръщат квадратите зад тях в божествени квадрати. Тези квадрати могат да разкрият монети или специални символи, като Съдът на богатството или Зап на Зевс, увеличавайки потенциалните печалби.

Какви специални функции могат да се задействат в Ze Zeus?

Тази слот игра включва функции като Super Cascade, при която печелившите символи се заменят с нови, които се появяват, и Win to Win, която активира Divine Squares. Бонус кръгове като Zeus Zeus Take the Wheel предлагат безплатни завъртания и увеличават възможностите за печалба.

Можете ли да си купите бонуси в Ze Zeus?

Да, играчите могат да закупят завъртания чрез функцията Bonus Buy, която гарантира определени игрови функции по време на тези завъртания. Това включва различни нива на RTP в зависимост от закупената функция.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238