Zulu Gold

 • Доставчик:

  ELK Studios

Zulu Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Zulu Gold

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Zulu Gold

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за Zulu Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Zulu Gold на ELK Studios ви отвежда на вълнуваща експедиция в Южна Африка в търсене на съкровища. Тази невероятна слот игра  предлага функции и печалби, които със сигурност ще ви харесат. С 6 барабана, 4 реда и 4096 начина за печалба, Zulu Gold предлага заместващи уайлд символи, скатер символи и безплатни завъртания. Като шеста част от серията Gold на ELK, Zulu Gold включва смелия изследовател Кейн и връща популярни функции от предишните издания като колосални символи и разширяващи се барабани, заедно с вълнуващи нови механики.

Този слот на животинска тематика е разположен в храм с барабани в центъра на дисплея и 2 щита като фон. Комбинацията от цветове е фантастична, което прави играта визуално привлекателна. Командната лента е удобно разположена в долната част на барабаните за лесен достъп до играта. Можете да играете Zulu Gold директно от уеб браузъра си, без да е необходимо да изтегляте софтуер, а освен това играта е съвместима с HTML5, което ви позволява да я достъпвате в движение чрез мобилния си телефон.

Когато играете Zulu Gold, на барабаните ще откриете символи като изследовател, слон, носорог и бивол, които дават различни печалби в зависимост от броя на съвпаденията им на барабаните. При съвпадение на 6 от тези символи можете да получите максимална печалба до 500 монети, а при съвпадение на 3 символа – минимална печалба до 50 монети. Нископлатените символи в играта включват местни картини, които предлагат различни печалби в зависимост от съвпадението на символите на барабаните. При съвпадение на 6 от тези символи можете да получите максимална печалба до 100 монети, докато при съвпадение на 3 символа можете да получите минимална печалба до 10 монети. Преди да започнете игра, трябва да зададете предпочитания от Вас залог чрез командната лента, като минималният залог е 0,20 монети, а максималният 100,00 монети на завъртане.

Zulu Gold предлага 4096 начина за печалба, което ви дава многобройни възможности да направите печеливша комбинация при всяко завъртане. Трябва да съчетаете поне 3 последователни символа на барабаните, за да получите печалба. Изследователят е най-добрият символ в играта, като съвпадението на 6 такива символа на барабаните носи висока печалба от до 500 монети.

Играта предлага няколко бонус функции, които я правят вълнуваща, включително различни видове уайлд символи, които Ви помагат да завършите печеливши комбинации. Обикновените уайлд символи заместват всеки символ в играта, с изключение на бонуса, множителите, уайлд уокмените и уайлд иконите за такси. Wild Walkers се движат и оставят след себе си следа от wild икони, докато заредените wild символи имат допълнителен живот, като изразходват живот само когато допринасят за печеливша комбинация. Бонус символите задействат бонусната игра с множители Free Drops, в която получавате до 25 безплатни завъртания за попадане на до 6 бонус икони на барабаните, като множителите увеличават печалбите ви по време на игра. Другите функции в играта включват стакове от символи, лавинни функции и мега символи.

Zulu Gold в сравнение към други слотове

Име:Zulu GoldFenghuangSteam SquadThe Magic CauldronJohn Hunter and the Book of TutWizard Blizzard Gold
Провайдър:ELK StudiosHabaneroRed Tiger GamingPragmatic PlayPragmatic PlayCT Gaming Interactive
Печеливши канали:409628Scatter PaysCluster pays1040
Бонус:НеНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:10,000 х ЗалогаProgressive Jakpot3,235х Залога5,000 х Залога5000 x ЗалогаN/A

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Zulu Gold

Zulu Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Zulu Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Zulu Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Zulu Gold
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Zulu Gold. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Zulu Gold.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Zulu Gold. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238